Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A plouat cu bijuterii în faţa unui magazin din Chişinău. Zeci de oameni s-au „bătut” ca să prindă ceva

Ideea inedită a unui proprietar de magazin de bijuterii ca să-şi facă cunoscută afacerea a creat o adevărată isterie.

de Redactia Observator

la 26.12.2021 , 18:24

Un kilogram de bijuterii din aur şi argint au fost aruncate în mulţimea adunată în faţa magazinului. Iar miza a fost una mare. Norocoşii s-au înghesuit şi s-au luptat ca să se aleagă gratis cu o adevărată comoară.

Îmbrăcat în Moş Crăciun, proprietarul le-a urat sărbătorit fericire, sănătate, noroc și prosperitate, după care a desfăcut sacul şi a aruncat, după spusele sale, 250 de grame de bijuterii din aur şi 750 de grame de argint.

O mică avere aruncată de dragul marketingului

Articolul continuă după reclamă

„N-am aruncat, cum este acum, manipularea asta, în oameni. Noi am aruncat în aer şi lumea deja prindea. Cei mai norocoşi au prins, eu am văzut cu ochii mei studenţi de la internatul sportiv, băieţi şi fete, care se duc acum la ţară cu cadouri pentru mama, sora, mătuşa, bunici. Dacă asta e rău, eu las la discreţia celor care nu au făcut nimic, dar sunt dispuşi să comenteze pe reţele”, a declarat Sergiu Banari, proprietarul magazinului de bijuterii”, a declarat Sergiu Banari, proprietarului magazinului de bijuterii pentru TVR Moldova, care spune despre el că are marketingul în sânge.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » A plouat cu bijuterii în faţa unui magazin din Chişinău. Zeci de oameni s-au „bătut” ca să prindă ceva