Antena Meniu Search
x

Impresionant! A primit o nouă șansă la viață

Abandonat de părinţii biologici pentru că era bolnav, un bebeluş a primit o nouă şansă la viaţă din partea a mii de străini.

Vezi și

Abandonat de părinţii biologici pentru că era bolnav, un bebeluş a primit o nouă şansă la viaţă din partea a mii de străini. 

Pe numele lui Gammy, băiatul a venit pe lume acum 7 luni, împreună cu sora sa, dintr-o mamă purtătoare. Destinele lor au fost însă despărţite la câteva ore după naştere, când părinţii biologici, doi australieni, au ales să o ia acasă doar pe fetiţă. Băiatul, care suferă de sindromul Down a fost lăsat în grija mamei surogat, o tânără de origine tailandeză, lipsită de orice posibilităţi financiare.

Băiatul, care s-a născut şi cu o malformaţie la inimă şi cu o gaură în plămân, stă în spital de la naştere. Mama surogat i-a implorat pe medici să facă tot posibilul să îl salveze chiar dacă asta presupune costuri imposibil de suportat. Femeia mai are doi copii acasă şi este săracă-lipită. Pentru bani a şi acceptat de altfel să poarte copiii australienilor.

După ce cazul a fost prezentat în presa internaţională, banii necesari s-au strâns peste noapte. 150 de mii de euro pentru plata costurilor de spitalizare şi alţi 70 de mii pentru intervenţiile ce vor urma. Acum, premierul australian ar vrea ca băiatul să primească şi cetăţenie australiană pentru a putea beneficia de tratament performant şi gratuit în ţara din care vin părinţii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Impresionant! A primit o nouă șansă la viață