Antena Meniu Search
x

Accident cu 21 de mașini în Kiev: o macara a spulberat tot. Video cu momentul impactului

Un accident în lanț s-a produs pe un bulevard din Kiev, Capitala Ucrainei și a fost provocat de o macara scăpată de sub control. 21 de mașini au fost avariate în carambolul care a fost filmat.

Mașinile distruse la locul accidentului din Kiev
Un accident cu 21 de mașini s-a produs pe un bulevard din centrul orașului Kiev - lb.ua

Un accident în lanț s-a produs pe un bulevard din Kiev, Capitala Ucrainei și a fost provocat de o macara scăpată de sub control. 21 de mașini au fost avariate în carambolul care a fost filmat.

Accidentul în lanț s-a produs chiar în centrul orașului Kiev, la o oră de vârf, pe bulevardul Lesia Ukrainka. O înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere a surprins momentul impactului.

Imaginile arată o coloană de mașini care circula bară la bară pe bulevard. În depărtare, poate fi văzută o macara venind cu mare viteză. Mai întâi lovește un camion, apoi celelalte mașini care îi erau în față.

În total, 21 de mașini au fost implicate în accident: macaraua și cele 20 de mașini lovite. Potrivit site-ului 112.ua, șoferul macaralei le-a explicat polițiștilor că a rămas fără frâne și nu a mai putut controla utilajul.

Din fericire, nu s-au înregistrat decese în urma impactului violent. 3 persoane au fost rănite. Două dintre ele au primit ajutor medical la locul accidentului, iar cea de-a treia, o femeie, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, dar rănile nu îi sunt grave, spune site-ul novyny.ua.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carambolul a blocat complet circulația pe bulevard. Pagubele materiale sunt, de asemenea, considerabile. Polițiștii ucraineni îl cercetează pe șoferul macaralei și investighează și motivul pentru care a circulat cu un vehicul de mare tonaj în zona centrală din Kiev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Accident cu 21 de mașini în Kiev: o macara a spulberat tot. Video cu momentul impactului