Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident aviatic cumplit, în Franţa. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă: doi oameni au murit

Un avion mic s-a prăbușit luni în zidul unei case din La Bretonnière-la-Claye, Franța. Avionul, care decolase din Luçon, ar fi suferit un incident tehnic. Două persoane și-au pierdut viața.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 16:52

Accident aviatic cumplit, în Franţa. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă: doi oameni au murit Accident aviatic cumplit, în Franţa. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă: doi oameni au murit - Profimedia

Accidentul s-a produs cu puțin timp înainte de ora 8.30 într-o zonă rezidențială. La fața locului au fost chemați aproximativ treizeci de pompieri de la stațiile din jur. Avionul a fost complet distrus în accident, potrivit primelor constatări ale serviciilor de urgență aflate la fața locului. Pompierii au efectuat căutări toată dimineața pentru a încerca să găsească persoane rănite sau victime.

Pompierii s-au chinuit să găsească victimele

Pompierii au reușit să țină sub control incendiul provocat de impactul aeronavei, care s-a rupt ca urmare a forței impactului. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unui localnic, prima dată s-a auzit o explozie, înainte ca un fum negru gros să se ridice de la locul impactului. „Cinci până la zece minute” mai târziu, s-a auzit o a doua detonare: avionul a explodat după prăbușire.

Această a doua explozie a fost deosebit de violentă, spun locuitorii din zonă: „Nu ar fi trebuit să stăm lângă el, una dintre roțile avionului trebuie să fi aterizat pe peretele casei de vizavi, avionul s-a dezintegrat complet”.

Parchetul General a confirmat pentru TF1 că două persoane au murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Ştiri externe » Accident aviatic cumplit, în Franţa. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă: doi oameni au murit