Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu 6 morți pe o autostradă din Rusia, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion încărcat cu cereale

Accident cu șase morți în Rusia, între un autobuz de pasageri și un camion Kamaz, la kilometrul 246 al autostrăzii R-216 Astrakhan – Elista – Stavropol din regiunea Yashkul din Kalmîkia. Alte 8 persoane au fost rănite în accident.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.10.2021, 15:59

Presa rusă scrie că în autobuz se aflau 28 de persoane. Dintre acestea, șase au murit. Accidentul s-a produs la primele ore ale zilei duminică, 24 octombrie, când un camion a intrat în coliziune cu un autobuz de pasageri care circula pe ruta Makhachkala - Sankt Petersburg.

Toți cei 6 morți erau pasageri în autobuz

„La ora 2:40 s-a raportat că la kilometrul 246 al autostrăzii federale R-216 Astrakhan-Elista-Stavropol a avut loc o coliziune frontală a unui camion Kamaz cu un autobuz de pasageri pe ruta Makhachkala - Sankt Petersburg", a raportat Ministerul rus pentru Situații de Urgență.

”Conform datelor preliminare, ca urmare a accidentului, șase pasageri din autobuz, inclusiv un minor, au murit la fața locului din cauza rănilor lor", după cum a raportat MVD Media.

Pe acelaşi subiect

Opt pasageri au suferit răni de diferite grade de severitate. Trei persoane au fost internate în spital și alte cinci, inclusiv șoferul autobuzului, au fost externate pentru tratament în ambulatoriu. Nu au fost răniți printre cei aflați în camion.

Accident cu 6 morți pe o autostradă din Rusia, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion încărcat cu cereale

Profimedia Images

Pasagerii răniți au primit îngrijiri într-o cafenea de la marginea drumului

Pasagerii din autobuz care nu au fost în stare gravă au fost transportați la o cafenea de pe marginea drumului, unde a fost înființat un post de cazare temporară, a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgență. 

Potrivit informațiilor actualizate, camionul era încărcat cu cereale și în autobuz se aflau 28 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Accident cu 6 morți pe o autostradă din Rusia, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion încărcat cu cereale