Meniu
Search
x

Accident cu cel puţin 16 morţi şi 8 răniţi, după ce un camion a intrat într-un maxi-taxi plin angajaţi sezonieri, în Iran

Cel puţin 16 persoane au murit şi opt au fost rănite marţi în coliziunea între un camion şi minibus în sud-vestul Iranului, au declarat surse oficiale, potrivit AFP.

De Redactia Observator la 30.08.2022, 17:20

Accidentul a avut loc la Shushtar, oraş din provincia Khuzestan, a precizat televiziunea de stat. Drama s-a produs când "o semiremorcă a făcut un viraj şi a lovit un minibus care transporta lucrători sezonieri" agricoli, a informat poliţia locală, citată de agenţia oficială de presă IRNA.

Două zile de doliu în oraş, în urma evenimentului tragic

Autorităţile locale au decretat două zile de doliu în oraş, a anunţat IRNA, potrivit agerpres.ro. În ciudat stării generale bune a reţelei rutiere, Iranul are una din cele mai ridicate din lume rate de mortalitate pe şosele.

Accidentele sunt cauzate în principal de vechimea parcului auto, pe fondul sancţiunilor economice internaţionale, şi de nerespectarea regulilor de conduită de către şoferi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Accident cu cel puţin 16 morţi şi 8 răniţi, după ce un camion a intrat într-un maxi-taxi plin angajaţi sezonieri, în Iran