Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Accident teribil pe o autostradă din SUA: o maşină de 1,3 tone, aruncată în aer de o roată desprinsă

Un accident teribil a fost surprins de camera de bord a unei maşini care circula pe o autostradă din California. Un vehicul de 1,3 tone a fost pur şi simplu aruncat în aer de roata desprinsă de la o altă maşină care circula în paralel.

De Redactia Observator la 27.03.2023, 18:09
Vezi și

Camera de bord a unei maşini Tesla a surprins unul dintre cele mai bizare accidente văzute vreodată. O roată desprinsă de la pick-up Chevy Silverado a aruncat pur şi simplu în aer o Kia Soul care circula în paralel. Deşi este o maşină mică, Kia Soul cântăreşte totuşi 1,3 tone. După ce a revenit pe asfalt, Kia a mai fost o dată lovită de roata desprinsă.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma acestui accident. Atât pasagerii din Kia, cât şi cei din Chevy Silverado au scăpat teferi. Şoferul maşinii Tesla, care s-a aflat tot timpul în spatele scenelor, a declarat pentru presa americană că şoferul din Kia a ieşit pe picioarele lui din maşină.

Conform thedrive.com, pick-up-ul Chevy Silverado, cel căruia i s-a desprins roata, era un model modificat şi "tunat". Astfel, garda la sol a maşinii era mai înaltă decât cea gândită de proiectanţi, iar roţile ieşeau mult în exterior. Deşi poliţia nu a oferit încă o cauză oficială a accidentului este foarte probabil ca tocmai aceste modificări să fi provocat desprinderea roţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Accident teribil pe o autostradă din SUA: o maşină de 1,3 tone, aruncată în aer de o roată desprinsă