Antena Meniu Search
x

Accident teribil pe o şosea din Ungaria

Cinci români care veneau în vizită la rudele din ţară şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care erau s-a zdrobit de un autocar.

Vezi și

 Cinci români care veneau în vizită la rudele din ţară şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care erau s-a zdrobit de un autocar. Fiul de 12 ani al şoferului a fost martor la scena de coşmar, el se afla într-un microbuz, în spatele maşinii conduse de tatăl său.

Maşina în care se afla familia de români s-a rupt în bucăţi. Salvatorii au găsit-o aproape dezmembrată pe şosea în oraşul ungar Győrtelek. Şoferul în vârstă de 35 de ani, soţia şi copilul lor de doi ani, dar şi bunicii lui au murit pe loc.

În urma impactului autoturismul s-a izbit şi de duba care circula în spatele lui şi în care se aflau tot români. Şoferul microbuzului cu număr de Harghita nu a putut evita impactul. Cinci dintre oamenii aflaţi la bord au fost răniţi.

Niciunul dintre cei răniţi nu este în stare gravă. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Familia de români abia îşi cumpărase maşina înmatriculată în Polonia şi venea în vizită acasă, într-un sat aflat la limita judeţelor Braşov şi Harghita. Vestea tragică a îndurerat întreaga comunitate.

Din ce au aflat până acum poliţiştii, se pare că din cauza ceţii şoferul autoturismului nu a văzut o curbă şi a intrat pe contranens. Toţi cei cinci membri ai familiei vor fi înmormântaţi în satul natal. Băiatul de 12 ani rămas orfan va fi crescut cel mai probabil de rude.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Accident teribil pe o şosea din Ungaria