Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actorul Chad McQueen a murit la 63 de ani. Fiul legendarului Steve McQueen l-a jucat pe Dutch în "Karate Kid"

Actorul Chad McQueen, fiul legendarului Steve McQueen şi cunoscut mai ales pentru că a jucat în primele două filme "Karate Kid" în anii 1980, a murit. Avea 63 de ani.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 10:01

Actorul Chad McQueen a murit la 63 de ani
Actorul Chad McQueen a murit la 63 de ani - Profimedia

Chad McQueen a murit miercuri din cauza unei insuficienţe organice de care suferea de la o căzătură în 2020 şi din care nu şi-a revenit niciodată, a declarat un prieten al său pentru The Hollywood Reporter.

Chad McQueen a murit la 63 de ani

"Călătoria sa remarcabilă ca tată, precum şi dragostea sa neclintită pentru mama noastră, este o mărturie a unei vieţi pline de iubire”, au spus copiii săi Chase şi Madison. "Ne-a transmis pasiunea lui şi a bunicului nostru. Ca familie, trebuie să trecem prin această perioadă dificilă şi vă cerem să ne respectaţi durerea în timp ce sărbătorim călătoria sa incredibilă”.

Articolul continuă după reclamă

Născut în Los Angeles în 1960, Chad McQueen şi-a început cariera cinematografică la sfârşitul anilor 1970, înainte de a obţine cel mai cunoscut rol al său: Dutch, care îl urmăreşte pe Daniel LaRusso în "Karate Kid” (1984) şi continuarea sa "Karate Kid: Momentul adevărului” (1986).

Chad McQueen nu a apărut în Karate Kid 3 (1989) sau în seria Cobra Kai, care a avut succes pe Netflix în ultimii ani. Cu toate acestea, în acest program se menţionează că personajul său este în închisoare.

Ca şi tatăl său, Chad McQueen a fost pasionat de maşini. A început să concureze la vârsta de 10 ani. În 2010, şi-a fondat propria companie, McQueen Racing, care construieşte maşini şi motociclete de curse.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Actorul Chad McQueen a murit la 63 de ani. Fiul legendarului Steve McQueen l-a jucat pe Dutch în "Karate Kid"