Antena Meniu Search
x

Video Actorul Russell Brand reacţionează după ce a fost acuzat de viol de tot mai multe femei. Mărturiile sunt cutremurătoare

Actorul Russell Brand neagă acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală care i-au fost aduse. Într-un clip postat pe canalul lui de YouTube, britanicul acuză guvernul că vrea să îl cenzureze şi să îl lase fără banii produşi din conţinutul postat online. Între timp, o nouă victimă a povestit presei cum a fost abuzată de comediant.

de Redactia Observator

la 23.09.2023, 21:44

Vezi și

Într-un clip de trei minute, Russell Brand a catalogat acuzaţiile care i s-au adus în ultima săptămână drept supărătoare. El susţine că este ţinta unei campanii de denigrare. 

Russell Brand neagă acuzaţiile de viol

"Vă mulţumesc pentru sprijin şi pentru că puneţi la îndoială informaţiile care v-au fost oferite. Probabil aţi aflat că guvernul britanic a cerut marilor platforme tehnologice să ne cenzureze conținutul online și că unele platforme online au respectat această solicitare", spune Russel Brand.

Împotriva britanicului se adună însă tot mai multe acuzaţii. O femeie a povestit cum actorul a abuzat de ea după o noapte petrecută împreună: "Am vrut să plec și i-am spus: "Trebuie să chem un taxi". Și el a spus: "Nu o să-ți chem un taxi până nu faci asta", adică un act sexual", a declarat victima. 

Pe acelaşi subiect

În total, opt femei au povestit public incidentele în care au fost implicate. După izbucnirea scandalului, Russel Brand a fost abandonat de agenţia care îl reprezenta, de promotorii turneului de stand-up şi de sponsorii care plăteau pentru publicitate în emisiunile lui online. Specialiştii cred că asta nu înseamnă neapărat sfârşitul carierei lui. 

"Există o mulțime de moduri prin care oamenii problematici sunt recuperați de industrie. Dacă face bani pentru oameni, aceştia îi vor oferi contracte pentru că genul de misoginie din materialul lui este oricum foarte prezent în circuit", spune Ellie Tomsett, lector mass-media şi comunicare.

Acuzaţiile la adresa comediantului sunt investigate şi de poliţia britanică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Actorul Russell Brand reacţionează după ce a fost acuzat de viol de tot mai multe femei. Mărturiile sunt cutremurătoare