Antena Meniu Search
x

Video "Eu plângeam, el mi-a spus că voia să vadă cum îmi curge rimelul". Acuzații grave din partea femeilor care susțin că au fost violate de Russell Brand

Mărturii şocante împotriva comediantului britanic Russell Brand. Patru femei care îl acuză de viol şi agresiuni sexuale, inclusiv una care era minoră când ar fi fost abuzată, şi-au spus varianta în presa britanică. Actorul neagă tot, dar tabloidele de la Londra adaugă încă o tuşă grotescă: şefii posturilor de televiziune unde a lucrat ar fi ştiut ce făcea, dar au închis ochii. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 20:14

Vezi și

Mărturiile celor patru femei care spun că au fost abuzate de Brand au fost făcute publice în documentarul realizat de ziarul The Times şi postul de televiziune Channel 4, la care a lucrat actorul. Cea mai tânără victimă avea 16 ani când a început relaţia cu actorul care ar fi agresat-o sexual.

Declarațiile tulburătoare ale femeilor

Victimă: Nu puteam să respir, mă sufoca. Îl tot împingeam, dar nu se clintea şi am sfârşit prin a-l lovi de mai multe ori foarte tare în stomac pentru a-l da jos. Într-un final, s-a mutat şi a căzut pe spate. Eu plângeam, iar el mi-a spus că voia doar să vadă cum îmi curge rimelul.

Altă femeie spune că a petrecut o noapte alături de actor. Câteva zile mai târziu, el a chemat-o acasă şi totul s-a transformat într-un coşmar.

Pe acelaşi subiect

Victimă: Mi-a spus că are o prietenă aici şi că vrea să vin şi eu în dormitor. Am zis că nu se va întâmpla asta şi am încercat să scap. A început să tragă de lenjeria mea intimă.

După apariţia investigaţiei jurnalistice, poliţia a făcut apel la alte victime să iasă în faţă. În aceeaşi seară, Brand a urcat pe scenă la Londra în faţa a 2.000 de spectatori pentru un show de stand-up comedy. Femeile aflate în public au păreri împărţite în privinţa acuzaţiilor.

"Mi-a ajuns! Sunt alături de femei. Nu o să îi dau dreptate unui bărbat, indiferent cât de mult îmi plac lucrurile pe care le spune"

"Trebuie să văd dovezile. Mă îndoiesc cumva. În inima mea, nu cred"

Actorul neagă totul

Comportamentul lui Russell Brand ar fi fost cunoscut şefilor de la BBC şi Channel 4, posturi pentru care a lucrat între 2006 şi 2013. Ba chiar aceştia le-ar fi lăsat pe unele angajate să nu lucreze cu el, tocmai din această cauză. Comediantul a negat totul.

Russell Brand: Am fost foarte, foarte promiscuu. În timpul acelei perioade de promiscuitate, relaţiile pe care le-am avut au fost întotdeauna consensuale. Am fost întotdeauna transparent în privința asta. Şi să văd acea transparenţă transformată acum în acuzaţii penale, pe care le neg absolut, mă face să mă întreb dacă nu sunt nişte obiective ascunse.

Devenit faimos la începutul anilor 2000 pentru emisunile sale, Russell Brand a făcut pasul apoi spre Hollywood, unde a jucat în filme precum Înşelat de Sarah Marshall.

În ultmii ani, Brand şi-a făcut propriul show online. Acolo, el a discutat cu personaje controversate şi şi-a exprimat scepticismul privind vaccinurile Covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Eu plângeam, el mi-a spus că voia să vadă cum îmi curge rimelul". Acuzații grave din partea femeilor care susțin că au fost violate de Russell Brand