Antena Meniu Search
x

Actorul Shia LaBeouf a intrat în Biserica Catolică şi vrea să devină diacon

Actorul Shia LaBeouf a fost primit, oficial, în Biserica Catolică şi dorește să devină diacon "cândva în viitor", potrivit Chatolic News Agency

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 12:41

Actorul din Transformers a intrat în Biserica Catolică, chiar pe 1 ianuarie, prin primirea Sacramentului Mirului, care i-a fost conferit de către Episcopul Robert Barron de Winona-Rochester, Minnesota.

"Suntem încântați să împărtășim faptul că iubitul nostru prieten Shia LaBeouf a intrat pe deplin în Biserică la sfârșitul săptămânii trecute prin Sacramentul Mirului. Frații franciscani capucini se bucură nespus de mult să îl primească în sânul Bisericii și să fie martorii angajamentului său profund în călătoria sa de credință", este anunţul postat pe pagina de facebook a Ordinului franciscanilor capucini - Provincia Vest-Americană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Călugărul capucin Alexander Rodriguez, care a servit ca naş de Mir lui LaBeouf, a declarat pentru CNA că actorul se gândește să devină diacon, încă din 2022, când a filmat "Padre Pio". În acel film l-a interpretat pe Sfântul Pio de Pietrelcina. "Mi-a a spus spontan: Vreau să devin diacon, și încă mai simte acest lucru", a declarat Rodriguez, potrivit People Magazine.

Starul hollywoodian a vorbit anterior despre interesul său tot mai mare pentru catolicism în timpul unui interviu, în august 2022, cu episcopul catolic Robert Barron. "Dacă îți plac experiențele captivante și trebuie să-l joci pe Pio, viața ta se va schimba”, a mărturisit LaBeouf despre modul în care rolul i-a schimbat viaţa. Shia LaBeouf a povestit că, în trecut, a fost agnostic. La vârsta de 13 ani a avut un bar mitzvah, dar nu a îmbrățișat niciodată credința evreiască.

LaBeouf, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscut în adolescenţă, când juca în „Even Stevens” al Disney Channel. Au urmat roluri în „The Tranformers” şi „Indiana Jones”, „The Peanut Butter Falcon” şi „Honey Boy”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Actorul Shia LaBeouf a intrat în Biserica Catolică şi vrea să devină diacon