Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actorul Tyrese Gibson, arestat pentru că nu a plătit pensie alimentară

Tyrese Gibson, starul francizei „Fast & Furious” a fost arestat în Atlanta după o altă audiere controversată în lupta sa prelungită cu fosta parteneră Samantha Lee. Actorul este acuzat că a plătit doar de trei ori suma stabilită pentru întreținerea copilului în cele 25 de luni de la procesul de divorț.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 18:29

Tyrese Gibson se află în custodie în Atlanta, după o audiere controversată privind pensia alimentară, în cadrul căreia a fost obligat de un judecător să plătească peste 73.000 de dolari fostei sale partenere, pentru a evita închisoarea, potrivit înregistrărilor judiciare, relatează Hollywood Reporter.

Gibson a fost obligat să plătească 10.690 de dolari pe lună pentru întreținerea copilului în aprilie 2023, dar judecătorul Kevin Farmer l-a condamnat pentru neplată; Gibson a fost văzut încătușat în instanță și apoi scos de un executor judecătoresc. 

„Domnul Gibson a ales să nu respecte ordinul instanței privind pensia alimentară pentru copii și a fost reținut ieri pentru sfidare intenționată pentru a treia oară de la încheierea procesului de divorț”, a scris avocatul fostei soţii, Adam Gleklen, într-o declarație trimisă prin e-mail către The Hollywood Reporter. „Domnul Gibson a plătit doar de trei ori suma corespunzătoare pentru pensia alimentară în cele 25 de luni de la procesul de divorț”.

Articolul continuă după reclamă

Actorul ar fi prezis pe internet arestarea sa

Pe acelaşi subiect

Adam Gleklen a adăugat că, în ciuda deciziei judecătorului, Samantha Lee l-a însărcinat să solicite instanței să nu-l aresteze pe Gibson și că ea „a dorit întotdeauna doar să fie co-părinte eficient cu Tyrese în beneficiul fiicei lor” și a dorit să pună capăt celor patru ani de litigiu, astfel încât fiecare dintre ei să poată merge mai departe cu viețile lor în interesul fiicei lor.”

Publicaţia TMZ a relatează că actorul face demersuri pentru a plăti cei 73.525,73 de dolari și a părăsi închisoarea din Atlanta. Duminică, Gibson le-a spus urmăritorilor săi de pe Instagram că arestarea sa ar putea fi iminentă într-o postare în care l-a atacat, de asemenea, pe judecător și s-a supărat pe corectitudinea sistemului instanțelor familiale față de tați.

Gibson și Lee s-au căsătorit în 2017. Ea a depus o cerere de divorț în 2020, iar cei doi au publicat ulterior o declarație comună în care au numit despărțirea „o evoluție dureroasă și semnificativă în viața noastră”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Actorul Tyrese Gibson, arestat pentru că nu a plătit pensie alimentară