Antena Meniu Search
x

Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele cu Thalia, a murit

Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele "María la del Barrio" ("Sărmana Maria") şi "Maria Mercedes", a murit la vârsta de 82 de ani după mai multe săptămâni de spitalizare, în urma unui accident vascular cerebral, a informat joi familia sa într-un comunicat, informează EFE, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:22

Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele cu Thalia, a murit
Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele cu Thalia, a murit - www.radioformula.com.mx/

"Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021", au transmis rudele celebrei actriţe mexicane într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare. "Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas", precizează acelaşi text online.

Mexicul o plânge pe actrița Carmen Salinas

Pe 11 noiembrie, presa internaţională a aflat că veterana actriţă a suferit o problemă gravă de sănătate, o ştire care a emoţionat profund populaţia mexicană. Nepotul ei, Gustavo Briones, a informat că actriţa a fost internată în stare gravă după ce a suferit un accident vascular cerebral, în urma cărui a intrat în comă.

Înainte de internare, actriţa Carmen Salinas continua să fie foarte activă profesional şi făcea parte din distribuţia telenovelei "Mi fortuna es amarte", de Nicandro Díaz, iar vestea internării sale în stare gravă a fost un adevărat şoc pentru fanii ei.

Pe acelaşi subiect

Cine a fost Carmen Salinas

Carmen Salinas Lozano, născută pe 5 octombrie 1939 la Torreon, în statul mexican Coahuila, a fost una dintre actriţele de televiziune cele mai îndrăgite, iar cariera sa artistică se întinde pe mai mult de jumătate de secol.

Şi-a făcut debutul în televiziune cu telenovela "La vecindad" (1964), dar a jucat şi în filme pentru marele ecran, precum "La vida inútil de Pito Pérez" (1970), şi a interpretat personajul La Corcholata în "Bellas de noche" (1975).

Pe lângă o carieră în industria cinematografică strălucită, Carmen Salinas a fost membră a Camerei Deputaţilor din Mexic în perioada 2015 - 2018.

După incursiunea în politică, Carmen Salinas a revenit în universul divertismentului şi a făcut parte din distribuţia unor telenovele recente, precum "Mi marido tiene más familia" (2019). de Juan Osorio, şi "Mi fortuna es amarte" (2021), care continuă să fie difuzată pe canalul Las Estrellas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele cu Thalia, a murit