Antena Meniu Search
x

Foto Actriţa Regina King, zdrobită de durere după ce fiul său s-a sinucis la 26 de ani: ''Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel''

Singurul fiu al Reginei King, Ian Alexander Jr., s-a sinucis. Actrița, în vârstă de 51 de ani, a confirmat vineri vestea tragică pentru PEOPLE printr-o declarație care spunea: ''Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Este o lumină atât de strălucitoare căreia îi păsa atât de profund de fericirea celorlalți...''.

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 18:04

Actriţa Regina King, zdrobită de durere după ce fiul său s-a sinucis la 26 ani
Actriţa Regina King, zdrobită de durere după ce fiul său s-a sinucis la 26 ani - Getty Images

Ian și-a sărbătorit miercuri cea de-a 26-a aniversare şi era singurul copil al actriţei, rezultat din căsnicia acesteia cu producătorul muzical Ian Alexander Sr. Regina King avea o legătură strânsă cu fiul ei - artist și DJ - care a însoțit-o adesea la evenimente și a numit-o ''super-mamă'' la Globurile de Aur din 2019, notează Daily Mail

Actrița s-a separat de tatăl lui Ian în 2007, după nouă ani de căsnicie. În 2011, Regina a vorbit cu Essence și a dezvăluit cât de mult îl adoră pe Ian. Ea a spus: ''Devin emoționată pentru că fiul meu este un tânăr uimitor și a trebuit să fiu mamă pentru a-mi da seama cât de incredibilă este ea (mama mea)”. Nu știi ce este iubirea necondiționată. Poți spune că da, dar dacă nu ai un copil, nu știi ce este...Dar când o experimentezi, este cea mai mare împlinire vreodată. Deci, asta este cea mai importantă parte din mine. Să fiu mamă pentru Ian''.

Cei doi își făcuseră tatuaje identice

În 2017, actriţa a dezvăluit într-un episod din The View că cei doi au tatuaje care se potrivesc: ''El a spus să alegem trei [modele] fiecare și să nu ne spunem unul altuia care sunt și oricare dintre ele se potrivește, acesta este cel pe care o să ni-l tatuăm– și am ales amândoi dragostea necondiționată''.

În timp ce portretiza o mamă îndurerată care a pierdut recent un copil în seria Netflix ''Seven Seconds'', în 2019, actrița a vorbit despre modul în care propria ei experiență de mamă a pregătit-o pentru rol: ''[Fiul meu] mă face mai fericită decât orice în întreaga lume. A fi într-un spațiu în care o mamă și-a pierdut copilul timp de șase luni a fost terifiant''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Actriţa Regina King, zdrobită de durere după ce fiul său s-a sinucis la 26 de ani: ''Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel''