Antena Meniu Search
x

Actuala "Miss SOROCA" fost VÂNDUTĂ pentru o pereche de cercei!!!

Atunci când avea doar patru anișori, frumoasa Olga a fost răpită de lângă mama de un grup de țigani, iar noii "proprietari" au scos-o la mezat pentru câteva bijuterii

Atunci când avea doar patru anișori, frumoasa Olga a fost răpită de lângă mama de un grup de țigani, iar noii "proprietari" au scos-o la mezat pentru câteva bijuterii

Blondă, cu ochii albaștri de o frumusețe răvășitoare. Astfel poate fi catalogată Maria Predia, o domnișoară de 20 de ani care a cucerit titlul de Miss Soroca 2014. În spatele zâmbetului superb al tinerei care a cucerit coronița cu lauri se ascunde o poveste tragică, frumoasa Maria fiind protagonista unor spisoade traumatizante în copilăria sa.

Originară din Belarus, actuala Miss Soroca s-a numit Olga Romanovici, numai că la doar patru ani a fost răpită de lângă propria mamă unor țigani pentru câțiva bănuți. Aceștia au luat-o și au crescut-o timp de un an după care au scos-o la mezat. Așa a ajuns micuța Olga la Soroca, unde a fost cumpărată de o altă familie de etnie romă pentru O PERECHE DE CERCEI !!!!

Din fericire pentru ea, noua familie a fost ultima. Au crescut-o cum au știut ei mai bine și i-au oferit tot ce au putut. I-au oferit inclusiv un nume nou, frumusețea din est câștigând concursul ca Maria Preida.

După 16 ani de la momentul primei sale vânzări, Olga a plecat în Belarus pentru a-și regăsi familia care a renegat-o. Și a găsit-o. Doar că mama ei este grav bolnavă, iar acest lucru a întristat-o, deși fusese victima neatenției părintelui său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Actuala "Miss SOROCA" fost VÂNDUTĂ pentru o pereche de cercei!!!