Antena Meniu Search
x

Acuzații grave. Angajați ai clinicii unde a fost operată Kate Middleton ar fi încercat să-i acceseze date private din dosarul medical

Autoritatea britanică pentru protecţia datelor a anunţat că verifică informaţii apărute în presă potrivit cărora personalul de la spitalul unde Kate, prinţesă de Wales, a suferit o intervenţie chirugicală abdominală în ianuarie ar fi încercat să acceseze datele medicale private ale acesteia, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 13:39

Acuzații grave. Angajați ai clinicii unde a fost operată Kate Middleton ar fi încercat să-i acceseze date private din dosarul medical
Acuzații grave. Angajați ai clinicii unde a fost operată Kate Middleton ar fi încercat să-i acceseze date private din dosarul medical - Profimedia Images

Potrivit unui articol apărut în Daily Mirror, managerii The London Clinic, unitatea unde regele Charles a fost de asemenea tratat în ianuarie, investighează acuzaţii potrivit cărora cel puţin unul dintre angajaţi a fost surprins în timp ce încerca să acceseze dosarul medical al lui Kate.

Un purtător de cuvânt al Biroului Comisarului pentru Informaţii a spus miercuri: ''Confirmăm că ni s-a semnalat o încălcare şi evaluăm informaţia primită''. Palatul Kensington a spus că este ''o problemă a The London Clinic''. Reprezentanții clinicii nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters.

Operația misterioasă suferită de Kate

Kate, în vârstă de 42 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o cauză noncanceroasă, dar care nu a fost dezvăluită şi a fost spitalizată timp de două săptămâni. A luat o pauză de la îndatoririle regale, iar Palatul Kensington a spus că este aşteptată să revină abia după Paşte.

Pe acelaşi subiect

Absenţa prinţesei din spaţiul public a dat naştere unor speculaţii, zvonuri şi teorii bizare ale conspiraţiei referitoare la sănătatea acesteia.

Kate şi-a cerut iertare la începutul acestei luni pentru modificarea unei fotografii realizate de soţul ei, William, moştenitorul tronului britanic, cu prilejul Zilei Mamei, iar gestul ei nu a făcut decât să alimenteze speculaţii suplimentare.

Luni însă, într-o înregistrare video publicată de The Sun pe pagina sa, prinţesa apărea alături de William, cărând o plasă cu cumpărături, la o piaţă din Windsor, în apropierea reşedinţei regale. Palatul Kensington nu a contestat veridicitatea înregistrării, dar a refuzat să comenteze pe un subiect considerat ca făcând parte din timpul privat al familiei regale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Acuzații grave. Angajați ai clinicii unde a fost operată Kate Middleton ar fi încercat să-i acceseze date private din dosarul medical