Antena Meniu Search
x

Video Starea reală a lui Kate Middleton. Noi controverse în jurul prinţesei de Wales, după o filmare de 12 secunde

Val de emoţie în Anglia! Britanicii sorb primele imagini cu Kate, prinţesa de Wales, după operaţia misterioasă pe care a suferit-o acum două luni. Filmarea făcută de un amator durează doar câteva secunde şi este făcută de la distanţă. Asta le-a dat apă la moară celor care cred în teoria conspiraţiei. Mii de oameni au scris pe reţelele de socializare că este doar o sosie a lui Kate.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 11:57

Vezi și

Viitoarea regină a Marii Britanii pare zâmbitoare și plină de viaţă. Merge alături de soţul ei, prinţul William, şi amândoi au în mâini câteva sacoşe. Apare, însă, doar 12 secunde în filmarea făcută weekendul trecut, la un târg din apropiere de Windsor. Primele imagini de după operaţia lui Kate au fost vizionate de milioane de ori în social-media. 

Prinţesa Kate: noi imagini, noi controverse

"Faptul că aceste poze au făcut înconjurul lumii ne arată cât de mare este nivelul de interes pentru prinţesa de Wales acum", spune Rhiannon Mills, jurnalist.

Experţii în limbajul corpului spun că prinţesa de Walles emana încredere și nu arată deloc fragilitate. Face paşi mari, repezi şi siguri, semn că nu este chinuită de nicio durere.

Pe acelaşi subiect

Filmarea apare după o lungă perioadă de speculaţii şi teorii ale conspiraţiei cu privire la starea ei de sănătate. La începutul lunii, Kate a fost surprinsă de paparazzi când se plimba cu maşina, dar au existat voci care au acuzat Palatul că foloseşte o dublură în locul prinţesei.

"Încă sunt şi câteva figuri publice, mai ales în America, care nu cred că e Kate. E aşa evident că este ea", a precizat Jack Royston, jurnalist.

Îngrijorarea a crescut şi mai mult săptămâna trecută, când Kate a postat pe Instagram o fotografie editată. Internauţii au speculat că ar fi în comă sau că relaţia cu prinţul William ar fi în mare impas. Britanicii nu şi-au pierdut, însă, încrederea în Familia Regală. Şapte din 10 nu şi-au schimbat părerea în rău despre viitoarea lor regină, în ciuda controverselor din ultimele săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Starea reală a lui Kate Middleton. Noi controverse în jurul prinţesei de Wales, după o filmare de 12 secunde