Antena Meniu Search
x

Încă un scandal cu o poză trucată pentru Kate Middleton. Prințesa a editat o poză cu regina Elisabeta și nepoții săi, publicată acum un an

Problemele par să se ţină scai de Kate Middleton, care este din nou în centrul unei controverse. O agenție internațională susține că o fotografie făcută de prințesa de Wales, în care apare regina Elisabeta alături de nepoţii şi strănepoţii săi, a suferit mici modificări, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 12:01

Încă un scandal cu o poză trucată pentru Kate Middleton. Prințesa a editat o poză cu regina Elisabeta și nepoții săi, publicată acum un an
Încă un scandal cu o poză trucată pentru Kate Middleton. Prințesa a editat o poză cu regina Elisabeta și nepoții săi, publicată acum un an - CNN

Agenția Getty a atras atenția că fotografia reginei Elisabeta cu nepoții și strănepoții ei, realizată de Kate și publicată de Palatul Kensington anul trecut, a fost "îmbunătățită digital", iar o analiză CNN a descoperit 19 modificări.

Este vorba despre o fotografie publicată în aprilie 2023, în care regina Elisabeta a II-a este înconjurată de 10 nepoți și strănepoți. Palatul Kensington a transmis la acea dată că prințesa de Wales a făcut fotografia la Castelul Balmoral din Scoția, cu luni înainte de decesul monarhului. Însă corecțiile descoperite i-au făcut pe britanici să se întrebe dacă nu cumva, poza a fost asamblată din cadre diferite. 

Astfel, potrivit unei analize CNN, se remarcă câteva inconsecvențe. Șuvița de păr, care cade pe umărul drept al Prințesei Charlotte, pare clonată, la fel și modelul de pe o porțiune a mânecii stângi a Prințului George. Lumina de pe obrazul drept al Prințului George nu se potrivește cu modul în care fasciculul cade pe alte persoane din fotografie, cum ar fi cazul lui James, contele de Wessex sau al micului prinț Louis. Totodată, marginea orizontală a pianului și spațiul dintre cele două rame par estompate, la fel și umărul prințului Louis. 

Agenția Getty a explicat faptul că imaginea "a fost îmbunătățită digital la sursă". Într-o declarație către CNN, agenția a transmis: "Getty Images va revizui imaginile furnizate și în conformitate cu politica sa editorială, va adăuga o explicație suplimentară la imaginile unde sursa a sugerat că ar putea fi îmbunătățite digital".

Pe acelaşi subiect

Controversele se țin scai de Kate Middleton

Familia regală este zguduită de scandalul fotografiilor trucate. Kate Middleton a împărtășit un portret de familie pe 10 martie, pentru a marca Ziua Mamei. Trucată în mai multe locuri, fotografia a stârnit rapid întrebări și a dus la teorii aprinse despre starea de sănătate a prințesei și posibilitatea unui divorț. Ulterior, Kate Middleton şi-a cerut scuze "pentru orice confuzie" pe care a provocat-o fotografia sa de Ziua Mamei, după ce cinci agenţii foto au retras imaginea din cauza unor probleme de editare.

Într-o declaraţie postată pe reţelele sociale ale Palatului Kensington, Catherine spune: "La fel ca mulţi fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea". "Vreau să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri. Sper că toţi cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită", spune prinţesa.

În urma acestui incident și a confuziei și îngrijorărilor alimentate de absența prințesei Kate, după misterioasa operație suferită în urmă cu două luni, au apărut noi imagini cu cuplul regal. Filmarea făcută de un amator durează doar câteva secunde şi este făcută de la distanţă. Asta le-a dat apă la moară celor care cred în teoria conspiraţiei. Mii de oameni au scris pe reţelele de socializare că este doar o sosie a lui Kate.

În înregistrare, viitoarea regină a Marii Britanii pare zâmbitoare și plină de viaţă. Merge alături de soţul ei, prinţul William, şi amândoi au în mâini câteva sacoşe. Apare, însă, doar 12 secunde în filmarea făcută weekendul trecut, la un târg din apropiere de Windsor. Primele imagini de după operaţia lui Kate au fost vizionate de milioane de ori în social-media. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Încă un scandal cu o poză trucată pentru Kate Middleton. Prințesa a editat o poză cu regina Elisabeta și nepoții săi, publicată acum un an