Antena Meniu Search
x

Muzeu acvatic, transformat într-o operă de artă vie! Milioane de oameni din toate colţurile lumii s-au înghesuit să viziteze expoziţia

Un muzeu acvatic din Tokyo a fost transformat într-o operă de artă vie! Mii de peştişori aurii au fost folosiţi pentru a alcătui o "instalaţie artistică" unică în lume. Expoziţia care îmbină lumina, culoarea şi acvariile de forme neobişnuite a atras deja mii de vizitatori, care sunt pur şi simplu fascinaţi de spectacolul care li se desfăşoară în faţa ochilor.

Vezi și

Mii de peştişori aurii au fost folosiţi pentru a alcătui o "instalaţie artistică" unică în lume. Expoziţia care îmbină lumina, culoarea şi acvariile de forme neobişnuite a atras deja mii de vizitatori, care sunt pur şi simplu fascinaţi de spectacolul care li se desfăşoară în faţa ochilor.

Acvarii multicolore, lumini şi mirosuri exotice, combinate armonios cu dansul creaturilor acvatice. Este prezentarea pe care o face un artist nipon expoziţiei deschise zilele trecute la Tokyo. Instalaţia e unică pe Glob, iar japonezul a folosit peste 8.000 de peştişori aurii ca să dea viaţă ideilor sale.

Turul expoziţiei e unul interactiv. Iubitorii de artă pot să se fotografieze cu acvariile sau să urmărească ore în şir modul în care peştii se mişcă prin instalaţiile luminate de mii de LED-uri.

Într-una dintre piesele expuse, peştişori de culoare neagră înoată prin dreptul unui ecran care lasă impresia că priveşti o pictură tradiţională japoneză. 

Este deja al zecelea an în care este organizată expoziţia acvatică de la Tokyo. Până acum, câteva milioane de oameni din toate colţurile lumii au admirat operele de artă din acvarii. Expoziţia îşi închide porţile pe pe 24 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Muzeu acvatic, transformat într-o operă de artă vie! Milioane de oameni din toate colţurile lumii s-au înghesuit să viziteze expoziţia