Antena Meniu Search
x

Adept al teroriei conspirației, ucis de coronavirus după ce a participat la o „petrecere Covid”

Un pacient în vârstă de 30 de ani a murit de coronavirus într-un spital din Texas, după ce a participat la o așa-zisă „petrecere Covid”. Persoana credea că virusul care a ucis mii de oameni în întreaga lume nu există.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.07.2020, 19:57

Adept al teroriei conspirației, ucis de coronavirus după ce a participat la o „petrecere Covid”
Pacient răpus la pat de boală - Pexels
  • Pacientul încerca să dovedească inexistența coronavirusului
  • Pe patul de spital, pacientul și-a recunoscut greșeala

În Statele Unite ale Americii există persoane care organizează petreceri unde o persoană despre care se crede că are virusul și alții se întâlnesc pentru a testa dacă există coronavirusul, informează San Antonio News.

Conform sursei citate, un astfel de pacient s-a îmbolnăvit grav și a murit în spital după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. 

Conform medicilor care l-au îngrijit, chiar înainte să moară, pacientul s-a uitat la asistentă și a spus „cred că am făcut o greșeală. Credeam că este o înșelătorie, dar nu e”.

Doctorii spun că astfel de cazuri nu trebuie să alarmeze populația, dar sunt exemple reale prin care comunitatea trebuie să realizeze că virusul este foarte serios, nu face discriminări și se poate răspândi cu ușurință. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Adept al teroriei conspirației, ucis de coronavirus după ce a participat la o „petrecere Covid”