Antena Meniu Search
x

Adolescenţii ucigași din Canada, găsiți morți într-o pădure

Cea mai amplă vânătoare de criminali din istoria recentă a Canadei a luat sfârşit. După 14 zile de căutări, doi adolescenţi - bănuiţi că au ucis cel puţin trei oameni - au fost găsiţi morţi.

de Redactia Observator

la 09.08.2019, 10:42

Vezi și

Cea mai amplă vânătoare de criminali din istoria recentă a Canadei a luat sfârşit. După 14 zile de căutări, doi adolescenţi - bănuiţi că au ucis cel puţin trei oameni - au fost găsiţi morţi. Cadavrele lor se aflau într-o zonă împădurită, la câteva mii de kilometri distanţă de locul crimelor care au îngrozit Canada.

În vârstă de numai 19 şi 18 ani, cei doi tineri au semănat teroare în provincia canadiană British Columbia, la sfârşitul lunii iulie. Originari din Vancouver, Kam McLeod şi Bryer Schmegelsky sunt suspectaţi că au ucis cu brutalitate un cuplu de îndrăgostiţi şi un pofesor de botanică. Apoi au fugit în pădurile din nordul ţării. Localnicii au trăit zile în şir cu teama că le-ar putea cădea victime fugarilor.

Timp de două săptămâni, autorităţile i-au căutat pe o suprafaţă de 11 mii de kilometri pătraţi, ajutaţi de câini-poliţişti şi drone. Peste 500 de locuinţe şi clădiri au fost cercetate de echipele de intervenţie, fără niciun rezultat concret.

Singura descoperire majoră în acest caz a fost maşina uneia dintre victime, care fusese arsă şi abandonată pe malul unui râu. Nu departe de acel loc au fost găsite şi cadavrele fugarilor.

Rămân însă multe semne de întrebare legate de acest caz. Motivul crimelor este, deocamdată, un mister. Autorităţile canadiene nu au dezvăluit cum au murit ucigaşii. Autopsia este încă în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Adolescenţii ucigași din Canada, găsiți morți într-o pădure