Antena Meniu Search
x

Adolescentul român care și-a dat foc în Italia a murit. Medicii au făcut un gest incredibil, în ultimele ore de viață ale băiatului

Tragedie în familia unor români din Italia, după ce un adolescent în vârstă de 15 ani și-a dat foc în curtea casei din Velletri. După trei zile de agonie, băiatul a murit la spitalul Agostino Gemelli din Roma.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.09.2020, 09:13

  • Vineri dimineață, adolescentul de 15 ani a aruncat benzină pe el și și-a dat foc în curtea casei.
  • Atât el, cât și tatăl lui au fost transportați la spital. Băiatul a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Tânărul român a suferit arsuri grave, pe 90% din suprafața corpului. 

El a fost adus în stare critică la spital, însă medicii din Roma, dar și părinții, au sperat până în ultima clipă la o minune.

Din păcate, starea băiatului s-a înrăutățit rapid, relateaxă publicația Il Messaggero

Medicii au realizat că adolescentul își trăiește ultimele ore, așa că au pus la punct un transfer protejat de la spitalul S. Eugenio, înlesnindu-i astfel tatălui posibilitatea de a-și lua rămas bun de la copilul său.

Reamintim că adolescentul de 15 ani, cu puțin timp înainte să meargă la școală, vineri dimineață, s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în curtea casei.

Tatăl băiatului, care tocmai venise acasă de la serviciu și urma să-l ducă la cursuri, a văzut că iese fum din spatele curții și a mers să verifice ce se întâmplă. Atunci și-a văzut fiul arzând ca o torță și s-a aruncat peste el să-l salveze.

La fața locului au intervenit pompierii și un echipaj 118 cu o ambulanță și un elicopter de salvare.

Băiatul a fost transportat în stare gravă la spitalul Gemelli din Roma, în timp ce tatăl, în vârstă de 45 de ani, a fost dus cu o ambulanță la Sant'Eugenio și ținut pentru observare pentru arsuri la brațe și picioare.

Carabinierii din Velletri, regiunea Lazio, au deschis o anchetă și verifică ce l-a împins pe tânărul român să recurgă la un asemenea gest.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Adolescentul român care și-a dat foc în Italia a murit. Medicii au făcut un gest incredibil, în ultimele ore de viață ale băiatului