Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Afacerea adusă la viață de o amintire din copilărie, succesul unei românce din Belgia. Zamfira a creat totul în memoria bunicului: "Mergeam mereu împreună"

O tânără româncă, în vârstă de 21 de ani, a deschis o afacere de succes peste hotare. Ideea a prins viață datorită unei amintiri din copilărie, alături de bunicul ei. 

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 15:21

Afacerea adusă la viață de o amintire din copilărie, succesul unei românce din Belgia. Zamfira a creat totul în memoria bunicului
Afacerea adusă la viață de o amintire din copilărie, succesul unei românce din Belgia. Zamfira a creat totul în memoria bunicului - Instagram / meadow.gent

Cafeneaua deschisă de Zamfira Husanu are la bază o poveste de-a dreptul captivantă. Locul este un omagiu adus răposatului ei bunic, cu care a avut o legătură puternică. Așa că a conceput totul în stilul ei, de la bar, la estetică și meniuri, potrivit nieuwsblad.be.

„Antreprenoriatul este în sângele meu. Părinții mei dețin benzinării, o pizzerie mare, un club și o companie de curățenie", spune tânăra.

Afacerea adusă la viață de o amintire din copilărie

Articolul continuă după reclamă

Zamfira a crescut în muntii românești. La vârsta de doisprezece ani s-a mutat împreună cu familia la Ostende și mai târziu la De Pinte.

Pe acelaşi subiect

„Pentru un viitor mai bun. Am preferat să-mi încep propria afacere”, spune tânăra.

Cu ajutorul părinților ei, Zamfira a transformat o clădire abandonată din Donkersteeg într-o cafenea confortabilă cu trei etaje. Meniul include și limonade de casă, sucuri proaspete, smoothie-uri, cocktail-uri, mocktail-uri, vin, bere, clătite, sandvișuri, croque monsieurs, tot felul de aperitive, înghețată și produse de patiserie de casă.

Numele cafenelei este o referire la bunicul lui Zamfira. „Locuim în case alăturate și lângă noi era o poiană mare cu multe flori și copaci. Vara, eu și bunicul meu mergeam mereu acolo să culegem fructe. Am avut o relație foarte bună cu el. A murit acum patru ani. Cafeneaua este un omagiu adus lui și pajiștii cu flori unde mergeam mereu împreună”, povestește Zamfira.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Afacerea adusă la viață de o amintire din copilărie, succesul unei românce din Belgia. Zamfira a creat totul în memoria bunicului: "Mergeam mereu împreună"