Antena Meniu Search
x

Aflat în carantină cu toată familia, un bărbat şi-a înşelat soţia cu mama soacră. Tânăra cere ajutor, neştiind ce să facă

O britanică în vârstă de 23 de ani şi-a împărtășit online durerea, povestind că şi-a prins soţul cu mama ei în pat, în timpul lockdown-ului şi nu ştie ce să facă. Toţi membrii familiei se aflau împreună, în casă, fiind carantinaţi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.11.2020, 16:42

O tânără cere ajutor online, după ce şi-a prins mama în pat cu soţul ei - Profimedia Images / Imagini de arhivă
  • Tânăra şi-a prins soţul cu mama ei, în timp ce familia se afla în lockdown
  • Femeia cere ajutor, neştiind ce să facă, pentru că cei doi au copii şi stau cu soacra

Durerea produsă de persoana pe care o iubești cel mai multe și în care ai cea mai mare încredere din lume este cea mai groaznică, povesteşte femeia. Însă, este de un milion de ori mai rău dacă bărbatul te înșală cu o altă persoană apropiată ţie.

În această situație îngrozitoare s-a regăsit tânăra de 23 de ani, după ce a intrat peste soțul ei, în cameră, găsindu-l în pat cu propria soacră.

Tânăra a povestit şi modul în care ea și soțul ei (28 de ani) au ajuns să locuiască cu mama ei.

Ea a explicat că vremurile deosebit de grele, din timpul pandemiei, au provocat pierderea serviciului de către soţul ei, muncitor în contstrucţii și fuseseră evacuaţi din casă. 

Cei doi au decis să se mute cu mama tinerei, până când se pun pe picioare.

Ea susține că locuinţa era mică şi casa aglomerată, dar mama ei a spus că nu o deranjează şi se bucură că poate să-şi vadă nepoţii în lockdown.

Tânăra spune că a simţit că e ceva suspect între soţul său şi soacră, însă şi-a îndepărtat grijile, considerând gândul de neconceput. Totuși, după ce i-a prins împreună în pat, ea nu a mai putut nega ceea ce era chiar în fața ei.

"I-am prins într-o zi când l-am luat pe cel mic şi m-am dus pe cumpărături. La jumătatea drumului mi s-a părut că se simte rău, aşa că m-am întors acasă. Am auzit zgomote de la etaj și când m-am dus sus, soțul meu era în patul mamei. Era clar că făceau sex. Am început să urlu şi să-i spun soţului meu să plece din casă", spune femeia, citată de The Mirror.

Bărbatul a plecat din casa soacrei şi s-a dus să stea cu un prieten, însă femeia spune că retrăieşte momentul în fiecare zi.

"Mama este încă aici. Plânge într-una şi continuă să spună cât de rău îi pare, dar nu pot trece peste asta. Aş trăi în altă parte, dar nu am unde, sunt disperată"

Tânăra a cerut ajutorul prietenilor, online, să o sfătuiască ce să facă şi să poată depăşi criza prin care trece. Majoritatea comentariilor o sfătuiesc să se împace cu mama sa şi să încerce să treacă peste acest eveniment nefericit, dacă nu are unde să stea, cu copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Aflat în carantină cu toată familia, un bărbat şi-a înşelat soţia cu mama soacră. Tânăra cere ajutor, neştiind ce să facă