Antena Meniu Search
x

Al doilea român implicat în CRUNTUL accident de la Fossano a murit! Toţi cei trei pasageri din Fiatul făcut praf de un Mercedes şi-au pierdut viaţa

Veste groaznică din Italia, unde al doilea român implicat în accidentul de la Fossano, Cuneo, a murit.

Veste groaznică din Italia, unde al doilea român implicat în accidentul de la Fossano, Cuneo, a murit. Astfel, toţi cei trei pasageri din Fiatul făcut praf de un Mercedes şi-au pierdut viaţa.

Andrei Constantin Culev, 23 de ani, a decedat miercuri la spital, după două zile în care medicii au făcut tot ce le-a stat în putere să îl salveze. E al doilea român mort în impactul crunt de duminică, atunci când maşina în care cei doi se aflau, alături de un senegalez, a fost izbită de un Mercedes.

Marian Marius Stan, 23 de ani, este prima victimă a accidentului, tânărul murind pe loc, în momentul impactului. Cei doi români mergeau duminică dimineaţă spre muncă, la o fermă agricolă din Sant’Albano Stura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Al doilea român implicat în CRUNTUL accident de la Fossano a murit! Toţi cei trei pasageri din Fiatul făcut praf de un Mercedes şi-au pierdut viaţa