Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alec Baldwin ar putea ajunge la închisoare. A folosit pistolul, deşi arma nu fusese verificată

Alec Baldwin vorbea la telefon în timpul antrenamentelor cu arme de foc pentru filmările westernul Rust. Aşa a ajuns să o împuşte mortal pe o directoare de imagine. Acum, ar putea să ajungă la închisoare. A fost pus oficial sub acuzare pentru omor din imprudenţă.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 03.02.2023 , 11:13

După un an şi trei luni, verdictul procurorilor este clar: Baldwin a încălcat regulile de utilizare a armelor pe platoul de filmare. A folosit pistolul, deşi arma nu fusese verificată - armurierul nici nu era prezent. Actorul s-a bazat doar pe aprobarea producătorului executiv, care nu avea, însă, acest drept.

Alec Baldwin a susţinut că este nevinovat

Nimeni nu şi-a dat seama că pistolul are muniţie adevărată şi s-a ajuns la moarte de om, în ciuda principiilor lui Baldwin, care a susţinut mereu că este nevinovat.

Vezi și

Alec Baldwin: N-aș îndrepta niciodată pistolul către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci spre cineva. Niciodată.

Fotografiile şi filmările de la faţa locului îl arată, însă, pe Alec Baldwin cu degetul pe trăgaci. Procurorii îl acuză şi că în timpul pregătirilor pentru filmarea scenei cu împuşcături era neatent - vorbea la telefon cu familia. Avocaţii lui vor să conteste acuzaţiile de omor prin imprudenţă, care îl pot trimite 18 luni după gratii pe actorul în vârstă de 64 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi: plata la proprietate sau online, prin site-urile de rezervări?
Observator » Stiri externe » Alec Baldwin ar putea ajunge la închisoare. A folosit pistolul, deşi arma nu fusese verificată