Antena Meniu Search
x

Alertă aviatică, în Nepal. Un avion cu 22 de persoane la bord a dispărut de pe radare

Un avion operat de o companie aeriană privată nepaleză a dispărut duminică de pe radare deasupra munţilor din Nepal, cu 22 de persoane la bord, au declarat oficiali ai companiei aeriene Tara Air şi ai guvernului.

de Redactia Observator

la 29.05.2022, 10:11

Un avion cu 22 de persoane la bord a dispărut de pe radare
Un avion cu 22 de persoane la bord a dispărut de pe radare - Shutterstock

Avionul zbura din oraşul turistic Pokhara, la aproximativ 200 km nord-vest de capitala Kathmandu, către Jomsom din vestul Nepalului, au spus ei, potrivit Agerpres.

"S-a pierdut contactul cu un zbor intern de la Jomsom spre Pokhara", a indicat Sudarshan Bartaula, un purtător de cuvânt al companiei aeriene cu sediul la Kathmandu. Trei membri ai echipajului şi 19 pasageri se aflau la bordul aeronavei, a spus el.

Compania aeriană Tara Air exploatează în principal avioane Twin Otter construite în Canada.

Un oficial al companiei aeriene a spus că printre pasagerii aflaţi la bordul aparatului de zbor se aflau patru indieni şi alţi doi străini, dar naţionalitatea acestora nu este cunoscută pentru moment.

Nepalul, de unde se pleacă spre vârful Everest, înregistrează un record de accidente în reţeaua sa extinsă aeriană internă, cu vreme schimbătoare şi piste de aterizare în locuri dificile din munţii Himalaya

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Alertă aviatică, în Nepal. Un avion cu 22 de persoane la bord a dispărut de pe radare