Antena Meniu Search
x

Alex a dispărut la 11 ani, în 2017, când era în vacanţă cu mama şi bunicul său. Un şofer l-a găsit în Franţa, 6 ani mai târziu: "Bună, bunico! Te iubesc, vreau acasă"

Un băiat britanic care a dispărut la vârsta de 11 ani, după ce a plecat într-o vacanță cu familia în Spania, a fost găsit șase ani mai târziu, rătăcind pe un drum din Franța. Băiatul dispăruse când mama lui l-a dus să locuiască într-o "comunitate spirituală" .

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 17:47

Alex Batty dispăruse pe când avea 11 ani
Alex Batty dispăruse pe când avea 11 ani - Manchester Police

Alex Batty, acum în vârstă de 17 ani, plecase în vacanță cu mama și bunicul său, niciunul dintre ei neavând tutelă asupra lui în momentul dispariției, în 2017, conform BBC. Bunica sa, Susan Caruana, declara, în 2018 că, în opinia sa, băiatul și mama lui au plecat pentru a urma un "stil de viață alternativ".

Băiatul, găsit în Franţa după 6 ani

Băiatul a fost găsit în Franța de către un șofer, căruia i-a spus că merge pe jos de patru zile, că a pornit dintr-un loc din munți, dar nu a spus unde. Șoferul a căutat numele băiatului pe internet și a văzut că acesta era căutat. El a contactat apoi autoritățile franceze pentru a-l ajuta.

Băiatul i-a spus șoferului că a locuit într-o casă de lux din Spania cu aproximativ 10 persoane, ca parte a unei "comunități spirituale", înainte de a se muta în Franța în jurul anului 2021. Batty a folosit contul de Facebook al șoferului pentru a-i trimite un mesaj bunicii sale, în care spunea "Bună bunica, sunt eu, Alex. Sunt în Franța, în Toulouse. Sper din tot sufletul că vei primi acest mesaj. Te iubesc, vreau să mă întorc acasă".

"Sunt atât de fericită. Am vorbit cu el, iar el este bine", a declarat bunica pentru The Sun. Băiatul a declarat că a decis să părăsească munții când mama sa i-a spus că trebuie să se mute în Finlanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Alex a dispărut la 11 ani, în 2017, când era în vacanţă cu mama şi bunicul său. Un şofer l-a găsit în Franţa, 6 ani mai târziu: "Bună, bunico! Te iubesc, vreau acasă"