Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alte şase persoane îl acuză pe P Diddy de abuz sexual. Una dintre victime, un băiat de 16 ani

P. Diddy este, din nou, lovit de un val de procese. Şase persoane îl acuză pe artist de abuz sexual, atât asupra femeilor, dar şi a bărbaţilor. Mai mult, el ar fi molestat şi un băiat de numai 16 ani. Acum, se crede că există peste 100 de presupuse victime care sunt în curs de a lua măsuri legale împotriva lui Diddy după ce acesta a fost arestat pentru trafic sexual, luna trecută.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 09:48

Un nou val de procese intentate luni îl acuză pe Sean „Diddy” Combs de violarea femeilor, agresarea sexuală a bărbaților și molestarea unui băiat de 16 ani. Cel puțin șase procese împotriva artistului hip-hop au fost depuse anonim luni la tribunalul federal din Manhattan.

Acuzatorii fac parte din ceea ce avocații lor spun că este un grup de peste 100 de presupuse victime care sunt în curs de a lua măsuri legale împotriva lui Combs, în urma arestării sale pentru trafic sexual, luna trecută.

Noi acuzaţii de agresiune sexuală împotriva lui Diddy

Vezi și

Unul dintre acuzatori, un bărbat care locuiește în Carolina de Nord, susține că Diddy i-a atins zona intimă când avea vârsta de 16 ani, la una dintre faimoasele petreceri din Long Island's Hamptons ale rapperului, în 1998.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul susține că, în timpul unei conversații despre o posibilă intrare în industria muzicală, Combs i-a ordonat brusc să își dea jos pantalonii. Potrivit procesului intentat de bărbat, Combs i-a explicat că acesta era un ritual pe care trebuia să-l parcurgă pentru a deveni un star al muzicii, întrebându-l la un moment dat: „Nu vrei să intri în această afacere?”

Bărbatul a declarat că s-a conformat din cauza fricii, a anxietății și a dezechilibrului de putere pe care l-a simțit față de Combs, realizând abia mai târziu că ceea ce s-a întâmplat a fost agresiune sexuală.

Până la procesul de luni, Combs fusese acuzat doar în cauze civile și în procesul său penal de activitate sexuală cu adulți.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Ştiri externe » Alte şase persoane îl acuză pe P Diddy de abuz sexual. Una dintre victime, un băiat de 16 ani