Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video P Diddy, prima înfăţişare la tribunal. Judecătoarea, mesaj dur pentru rapperul acuzat de viol: "Nu ești deasupra legii". Când începe procesul

Rapperul Sean Diddy Combs a avut prima înfăţişare în Tribunalul Federal din Manhattan, unde este judecat pentru acuzaţiile de trafic sexual. 

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 09:46

Judecătorul a stabilit ca procesul artistului să înceapă pe 5 mai, anul viitor. Avocaţii lui Sean Combs au lansat atacuri la adresa guvernului Statelor Unite, pe care îl acuză că - împreună cu mass-media - a orchestrat o campanie de defăimare a rapperului, care subminează procesul echitabil.

Sean Combs, în vârstă de 54 de ani, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile formulate împotriva legate de agresiunea sexuală.

"Înseamnă că, şi dacă ești o celebritate, nu ești deasupra legii. Indiferent dacă ești o celebritate în domeniul divertismentului, al afacerilor, al sportului, al religiei, al educației: nu ești deasupra legii. Și astfel, trebuie să te confrunţi cu consecințele a ceea alţii susțin că ai făcut. Și va trebui să așteptăm și să vedem dacă acuzarea îl poate condamna fără nicio îndoială rezonabilă", Gloria Allred - judecătoare.

Vezi și

P Diddy, bănuit de asasinarea lui Tupac în 1996

Pe acelaşi subiect

Rapperul Sean "Diddy" Combs, arestat pentru şantaj şi infracţiuni sexuale, ar putea avea legături cu unul dintre cele mai celebre asasinate din lumea muzicii. Este vorba despre cel al lui Tupac, în 1996. Într-un celebru podcast care urmăreşte procesul lui Diddy, unul dintre anchetatorii morţii lui Tupac spune că tânărul Sean John Combs ar fi fost implicat, alături de un prieten, într-un atac asupra lui Tupac în 1994. 

Deşi la acel moment cei doi au negat legăturile, anchetatorul bănuieşte că aceştia nu ar fi complet străini de moartea celebrului rapper în contextul rivalităţii dintre Coasta de Est și Coasta de Vest în industria hip-hop-ului. În plus ar exista şi mărturii care spun că Diddy ar fi plătit nu mai puţin de 1 milion de dolari pentru execuţie.

Ce se întâmpla de fapt la petrecerile sexuale ale lui P. Diddy, denumite "freak-offs"

Leonardo DiCaprio, Prinţul Harry, Justin Bieber, Beyonce şi Paris Hilton. Sunt doar câteva dintre starurile care au participat la petrecerile lui P. Diddy şi care ar putea fi chemate să depună mărturie în calitate de martori, spun mai multe surse pentru publicaţia Business Insider. Ei se alătură altor 120 de persoane, printre care 25 minori la momentul faptelor, care vor depune plângere pentru viol şi şantaj împotriva mogulului hip-hop. 

Rapperul american ademenea la petreceri tinere din suburbiile sărace cu promisiunea că vor ajunge vedete. Aşa-numitele petreceri "freak-offs" erau, de fapt, un loc în care Puff Daddy îi droga pe invitaţi cu substanţe foarte puternice, iar apoi viola fetele. Dacă cineva voia să depună plângere, ameninţa că-şi va folosi influenţa ca să le facă rău. Există imagini de la orgiile organizate de starul în vârstă de 54 de ani, în care pot fi identificate nume mari din show biz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Ştiri externe » P Diddy, prima înfăţişare la tribunal. Judecătoarea, mesaj dur pentru rapperul acuzat de viol: "Nu ești deasupra legii". Când începe procesul