Antena Meniu Search
x

Amantul Hugo Chavez. Iata care au fost iubirile comandantului

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, nu a dus doar o viata politica agitata ci si una amoroasa. A fost casatorit oficial de doua ori, a avut o relatie timp de zece ani cu o amanta, iar prin viata lui au trecut numeroase femei frumoase

Prima iubire, la doar 23 de ani, a fost Nancy Colmenares, cu care s-a casatorit si a avut si trei copii. Mai tarziu, a inceput o relatie, ce a durat un deceniu, cu revolutionara Herma Marksman.

Cea care i-a dat ceasul biologic peste cap a fost Marisabel Rodriguez, o jurnalista din Venezuela. S-au casatorit si au avut o fata, Rosines. S-au despartit in 2003.

Patru ani mai tarziu, presa a publicat materiale cu privire la o potentiala relatie intre Chavez si Naomi Campbell. Celebrul model a marturisit la un moment dat ca „presedintele nu este o gorila, ci mai degraba un taur”.

Prin viata lui au mai trecut: stewardesa argentiniana, Alicia Castro, regina frumusetii, Rudy Rodríguez si a incercat sa le cucereasca pe jurnalista CNN Patricia Janiot, pe activista Cindy Sheehan, precum si pe vedeta de televiziune Barbara Walters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Amantul Hugo Chavez. Iata care au fost iubirile comandantului