Antena Meniu Search
x

Video Ambasadorul Belarusului în Ucraina, umilit la plecarea din țară. Un polițist de frontieră i-a dat o punguță cu "30 de arginți"

Ambasadorul Republicii Belarus la Kiev a părăsit Ucraina, însă înainte de a trece frontiera ar fi fost protagonistul unei scene umilitoare. Înainte de a intra în Republica Moldova, șeful Serviciului de Stat de Frontieră al Ucrainei, Serhiy Deyneko, i-a dat ambasadorului belarus „30 de monede de argint” - simbolizând prețul cu care Iuda l-a trădat pe Iisus. Belarus este considerat aliatul cheie al Kremlinului. 

de Redactia Observator

la 20.03.2022, 12:23

Ambasadorul Belarusului în Ucraina, umilit la plecarea din țară. Un polițist de frontieră i-a dat o pungă cu „30 de arginți”
Ambasadorul Belarusului în Ucraina, umilit la plecarea din țară. Un polițist de frontieră i-a dat o pungă cu „30 de arginți” - Державна прикордонна служба України / Youtube

„Pentru cuțitul înfipt în spate Ucrainei, puteți să i le predați șefului Comitetului de Frontieră de Stat al Republicii Belarus, general-locotenent A.P. Lapp”, i-a transmis șeful Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei ambasadorului belarus, dându-i monedele, potrivit deschide.md.

"Acesta este un ordin", i-a transmis polițistul de frontieră, întinzându-i banii. Drept răspuns, ambasadorul Igor Sokol i-a replicat „acesta este un ordin pentru tine, dar nu pentru mine”, apoi a plecat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Localnicii din Belarus încearcă să îi saboteze pe ruși

Apar semne că invazia ruşilor în Ucraina nu este bine văzută nici de oamenii din Belarus, aliatul cel mai de seamă al Moscovei. Potrivit şefului căilor ferate ucrainene, angajaţii din Belarus ar fi blocat trecerea trenurilor în Ucraina, pentru a preveni resuplimentarea trupelor ruseşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ambasadorul Belarusului în Ucraina, umilit la plecarea din țară. Un polițist de frontieră i-a dat o punguță cu "30 de arginți"