Antena Meniu Search
x

Galerie foto Aniversare tragică: O tânără a murit în ziua în care împlinise 33 de ani, după ce a căzut de la 25 de metri înălţime, în Australia

Sfârşit tragic pentru o femeie, care a murit chiar de ziua ei. Fernanda Morella abia împlinise 33 de ani, când a căzut de la 25 de metri înălţime, de pe vârful unui munte din Kangaroo Point, Brisbane, Queensland, Australia, unde se dusese să vadă apusul.

de Monica Palade

la 07.07.2021, 22:10

Serviciile medicale au fost chemate în jurul orei 5 PM, după ce Fernanda, originară din Brazilia, a fost găsită la baza stâncii. În ciuda eforturilor medicilor, tânăra a fost pronunţată moartă la faţa locului. Poliția din Queensland a confirmat că familia ei din Brazilia a fost informată despre moartea ei.

Omagiile au început să curgă pe internet de la cei dragi devastați care și-au amintit-o pe Fernanda ca fiind o „persoană iubitoare”.

Un prieten a scris: "Te iubesc mai mult decât aş fi putut spune într-o zi. În acest moment, doar atât se poate". O altă prietenă a spus că a fost șocată și că a primit un mesaj de la Fernanda chiar de ziua ei.„Nu-mi vine să cred! La ce persoană sensibilă și iubitoare. M-a sunat mereu, m-a iubit mereu, a fost mereu prezentă, a vrut să fie aici de ziua ei și să doarmă aici acasă, dar Sydney este închis și nu a mai putut veni. Nu am vorbit prea mult săptămâna aceasta, dar vorbim mereu, în fiecare săptămână ne apelam video. Ieri a fost ziua ei de naștere și mi-a scris „Te iubesc ”. RIP Fernanda."

A murit chiar de ziua ei

Pe acelaşi subiect

Poliția din Queensland investighează circumstanțele din jurul morții ei. Se crede că a fost doar un accident și nu este tratat ca sinucidere.

Stâncile Kangaroo Point sunt un loc popular de alpinism în inima orașului, alături de râul Brisbane.

Între timp, localnicii dintr-un grup de Facebook au raportat că au fost martori la oameni care se comportă periculos în faţa atracţiei turistice.

Unul a scris: „Acum câteva săptămâni eram în vârful stâncii KP ... și lângă mine era un cuplu tânăr care bea vin și privea peisajul urban în timp ce își atârna picioarele peste margine.”

Un altul a scris: „La ce vă așteptați când oamenii fac picnic în mod regulat pe partea periculoasă sau, așa cum am văzut, copiii mai mici de cinci ani care adună pietre de pe stânca barierei.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Aniversare tragică: O tânără a murit în ziua în care împlinise 33 de ani, după ce a căzut de la 25 de metri înălţime, în Australia