Ionuţ a avut parte de o moarte cumplită într-o pădure din Italia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani

De Monica Palade.
Publicat: 07.07.2021, 18:06.
Actualizat: 07.07.2021, 18:07

Sfârşit de-a dreptul tragic pentru Ionuţ, un român de doar 27 de ani. Tânărul a murit într-o pădure din Italia, unde se afla cu mai mulţi colegi.

Ionuţ a avut parte de o moarte cumplită într-o pădure din Italia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani

Soccorso alpino

Bărbatul, care venise să strângă copacii prăbuşiţi în urma furtunii Vaia, a alunecat pe pantă și s-a lovit de o ramură de copac care l-a străpuns în abdomen. Accidentul înfiorător a avut loc, marţi, în apropiere de localitatea Panchià, în Cavelonte, în Val di Fiemme, într-o zonă greu accesibilă.

Moarte înfiorătoare pentru român

Colegii săi au fost cei care au dat alarma cu puțin înainte de ora 14:00. Tehnicianul Centrului Operațional de Salvare Alpină și Speleologică, împreună cu coordonatorul zonei operaționale Trentino de Nord, a solicitat intervenția elicopterului. Când au venit salvatorii, Ionuț era într-o stare de inconștiență și, în ciuda încercărilor de resuscitare, din păcate nu mai era nimic de făcut pentru el..

Citește și:

Trupul lui Ionuţ a fost ridicat şi dus pe terenul de sport din Panchià, de unde a fost preluat şi transportat mai departe pentru a fi pregătit pentru înmormântare.

Este o nouă tragedie petrecută în pădurea Trentino. La sfârșitul lunii aprilie, un alt tăietor de lemne român a fost ucis de un buştean. Mihai Gabriel avea doar 30 de ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.