Antena Meniu Search
x

Ionuţ a avut parte de o moarte cumplită într-o pădure din Italia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani

Sfârşit de-a dreptul tragic pentru Ionuţ, un român de doar 27 de ani. Tânărul a murit într-o pădure din Italia, unde se afla cu mai mulţi colegi.

de Monica Palade

la 07.07.2021, 18:07

Ionuţ a avut parte de o moarte cumplită într-o pădure din Italia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani - Soccorso alpino

Bărbatul, care venise să strângă copacii prăbuşiţi în urma furtunii Vaia, a alunecat pe pantă și s-a lovit de o ramură de copac care l-a străpuns în abdomen. Accidentul înfiorător a avut loc, marţi, în apropiere de localitatea Panchià, în Cavelonte, în Val di Fiemme, într-o zonă greu accesibilă.

Moarte înfiorătoare pentru român

Colegii săi au fost cei care au dat alarma cu puțin înainte de ora 14:00. Tehnicianul Centrului Operațional de Salvare Alpină și Speleologică, împreună cu coordonatorul zonei operaționale Trentino de Nord, a solicitat intervenția elicopterului. Când au venit salvatorii, Ionuț era într-o stare de inconștiență și, în ciuda încercărilor de resuscitare, din păcate nu mai era nimic de făcut pentru el..

Trupul lui Ionuţ a fost ridicat şi dus pe terenul de sport din Panchià, de unde a fost preluat şi transportat mai departe pentru a fi pregătit pentru înmormântare.

Este o nouă tragedie petrecută în pădurea Trentino. La sfârșitul lunii aprilie, un alt tăietor de lemne român a fost ucis de un buştean. Mihai Gabriel avea doar 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ionuţ a avut parte de o moarte cumplită într-o pădure din Italia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani