Antena Meniu Search
x

Monica a murit la doar 39 de ani, chiar la locul de muncă. Femeia venise în Italia ca să poată avea grijă de fiica şi de bunica rămase în ţară

Monica a plecat în Italia, în speranţa că va putea să le ofere fiicei şi bunicei sale o viaţă mai bună. Nu îşi putea întreţine familia, aşa că a văzut asta ca pe o şansă.

de Monica Palade

la 12.07.2021, 18:23

Stire: Monica a murit la doar 39 de ani, chiar la locul de muncă. Femeia venise în Italia ca să poată avea grijă de fiica şi de bunica rămase în ţară - Rotalianul

Nimeni nu se aştepta însă ca femeia de doar 39 de ani, care nu a dat niciun semn de boală, să se stingă chiar la locul de muncă, în casa unde îngrijea de bătrâni, în urma unui infarct.

În ziua în care Monica, din comuna Vulpeni, județul Olt, murea, fiica ei, de doar 12 ani, o suna disperată. De la celălalt capăt nu avea însă să îi mai răspundă nimeni. Acum pentru aducerea româncei acasă, s-a organizat o strângere de fonduri, scrie rotalianul.

Fiica şi-a sunat întruna mama

Situaţia materială a familiei nu este deloc bună. Banii trimişi de Monica abia au ajuns pentru cheltuielile zilnice, dar şi pentru medicamente pentru bunica bolnavă. Alina Cărăbuș, de la „Onoranze Funebri Alina”, este cea care se ocupă de repatrierea trupului Monicăi. „Barbu Monica a venit în Italia pentru o viață mai bună fiind singura susținătoare a unei familii sărace, din comuna Vulpeni, jud. Olt. Din păcate, viața i s-a întrerupt la numai 39 de ani.

Pe acelaşi subiect

Acasă, în România, o așteaptă fiica sa de numai 12 ani, o avea numai pe ea și o bunică bolnavă. În ziua în care Monica a murit, fetița a sunat-o neîncetat, fără să primească un răspuns… acum ea știe că mama ei nu mai este, dar strigă după ajutor.

Haideți să nu rămânem indiferenți la strigătul de ajutor al acestui copil, care dorește să-și vadă mama pentru ultima dată. Trupul neînsuflețit se află la camera mortuară de la Sacile (Pordenone). Suma repatrierii este de 2 000 de euro.”

Monica lucra la Sacile, în provincia Pordenone, din nordul Italiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Monica a murit la doar 39 de ani, chiar la locul de muncă. Femeia venise în Italia ca să poată avea grijă de fiica şi de bunica rămase în ţară