Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Anthony Bourdain suferea de depresie şi a ascuns asta ani buni celor apropiaţi

Bucătar, dar mai ales explorator al diferitelor culturi culinare, Anthony Bourdain suferea de depresie. O durere pe care a ascuns-o ani buni de ochii celor apropiaţi.

de Redactia Observator

la 09.06.2018 , 22:42

Bucătar, dar mai ales explorator al diferitelor culturi culinare, Anthony Bourdain suferea de depresie. O durere pe care a ascuns-o ani buni de ochii celor apropiaţi.

Pe Barack Obama l-a iniţiat în secretele savorilor vietnameze. Pe milioane de telespectatori - în zeci de alte bucătării internaţionale. Mexic, India, Italia, Rusia sau România. Nicio gastronomie nu i-a fost străină lui Anthony Bourdain.

Se aşeza la masă cu oricine. Președinți, oameni de afaceri şi localnici. Mâncarea și cuvintele erau magia lui. O spune, într-un mesaj emoţionat, chiar fostul preşedinte al Americii. 

Vezi și

"Ne-a învăţat multe despre mâncare. Dar, cel mai important, despre abilitatea acesteia de a ne aduce împreună şi de a ne face să ne fie mai puţin frică de necunoscut", a scris pe pagina sa de Twitter Barack Obama.

Şi Donald Trump, cu care celebrul chef nu a fost deloc amabil în trecut, şi-a exprimat regretul din Canada, unde participă la Summitul G7.

Donald Trump: "A fost şocant! A fost primul lucru pe care l-am aflat când m-am trezit, de dimineaţă: <<Anthony Bourdain a murit!>> Mi-a plăcut emisiunea lui. Era o figură aş putea spune!"

Şarmant, tatuat, cu apectul unui star rock, Anthony Bourdain a trăit o viaţă de film. A fost căsătorit de două ori, iar din 2016 avea o relaţie cu actriţa şi modelul Asia Argento.

Se declara fericit, iar pe plan profesional atinsese un succes greu de egalat. Puţine sunt premiile din domeniu pe care nu le-a câştigat. 

Era însă pe cât de împlinit, pe atât de vulnerabil. Suferea de depresie, iar în trecut s-a luptat cu dependenţa de cocaină şi heroină. Iubita sa i-a adus un omagiu tulburător. 

Toate indiciile conduc la concluzia că Bourdain s-a sinucis. Bucătarul în vârstă de 61 de ani filma un episod pentru showul lui culinar la Strasbourg.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Anthony Bourdain suferea de depresie şi a ascuns asta ani buni celor apropiaţi