Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Anul nou care n-a fost", în regia lui Bogdan Mureşanu, a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneţia. George Clooney şi Brad Pitt, apariţie de senzaţie

Filmul românesc "Anul nou care n-a fost", în regia lui Bogdan Mureşanu, a avut premiera aseară la Veneţia. O altă peliculă mult-aşteptată a fost şi "Lupii Singuratici" cu Brad Pitt şi George Clooney. În stilul caracteristic, cei doi actori au adus o fărâmă de comedie şi pe covorul roşu.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 13:51

Tragicomedia "Anul Nou care n-a fost" a fost văzută pentru prima dată la Veneţia în Sala Darsena. Acţiunea peliculei se desfășoară într-o singură zi, înaintea Revoluției din anul 1989. Lungmetrajul se află în secțiunea Orizzonti, dedicată filmelor care reprezintă cele mai recente tendințe estetice și expresive şi va putea fi urmărit în cinematografele româneşti începând cu 24 septembrie.

Lupii Singuratici" îi reunește pe marele ecran, după 15 ani pe cei doi actori

Tot ieri a avut loc şi premierea filmului "Lupii Singuratici" în care joacă cei mai râvniţi actori de la Hollywood - Brad Pitt şi George Clooney. Cei doi au adus un strop de comedie şi pe covorul roşu Veneţia şi s-au strecurat, pe rând, printre fotografi. Clooney chiar a luat un aparat foto şi a început să facă poze. De aici, toată atenţia s-a îndreptat către Sala Grande unde a fost vizionată noua peliculă de comedie. La final, publicul a aplaudat puternic timp de cinci minute, iar starurile au marcat succesul printr-o îmbrăţişare.

Vezi și

Lupii Singuratici" îi reunește pe marele ecran, după 15 ani pe cei doi actori, în rolul unor bărbaţi forţaţi să lucreze împreună pentru a muşamaliza o crimă. Întrebaţi de ce au ales să joace din nou împreună, după atât de mult timp, Pitt şi Clooney au răspuns în acelaşi stil amuzant. "E vorba numai de bani. Banii cred că sunt de ajuns", a declarat George Clooney. Filmul a fost prezentat în afara competiţiei, însă producătorii săi au anunţat deja că va exista o continuare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri externe » "Anul nou care n-a fost", în regia lui Bogdan Mureşanu, a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneţia. George Clooney şi Brad Pitt, apariţie de senzaţie