Antena Meniu Search
x

Video "Anul viitor, urmau să facă nunta". Ioana, românca găsită moartă în Irlanda, a fost ucisă de logodnicul ei. Tânărul și-ar fi omorât iubita în somn

Sfârşit cumplit pentru o româncă stabilită în Irlanda. Tânăra abia împlinise 30 de ani şi se mutase cu logodnicul ei, cu care urma să se căsătorească. A fost găsită însă fără suflare în apartament, după ce o prietenă a sunat la poliţie, pentru că tânăra nu mai răspundea la telefon. Chiar logodnicul ei este cel care a ucis-o. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat de autorităţile irlandeze.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 09:40

Vezi și

Ioana Mihaela Păcală avea 30 de ani şi părăsise Oradea în urmă cu 3 ani. Tânăra locuia împreună cu logodnicul ei, Andrei, într-un apartament din Ratoath, un oraş aflat în comitatul Meath, din Irlanda, în care se mutaseră în urmă cu doar o săptămână. 

Sora Ioanei: Nu era sânge. Noi bănuim că ori o fi lovit-o mortal, ori o fi sufocat-o

Sâmbătă seara, femeia a fost găsită fără suflare de către un echipaj de salvare.  Apelul la numărul de urgenţă fusese dat de o prietenă a victimei, care mai apoi l-a sunat pe bărbat, iar acesta i-ar fi spus că a visat că a omorât-o, iar când s-a trezit, logodnica lui era inconştientă.

Estera Tocoian, sora victimei: Când a ajuns prietena aia, Poliţia era deja acolo şi a zis că a omorât-o. Nu era sânge. Noi bănuim că ori o fi lovit-o mortal, ori o fi sufocat-o. Nu ştiu, nu pot să-mi explic. 

Pe acelaşi subiect

Prietena lor, care i-a vizitat pe cei doi chiar cu o zi înainte de tragedie, spune că Andrei ar suferi de depresie şi că se simţea distras şi necomunicativ în ultima vreme. 

Estera Tocoian, sora victimei: E un şoc pentru noi, sincer. Pentru noi e un vis urât. Fapta lui nu se justifică sub nici o formă. Nu cred că din cauza depresiei a omorât-o. Cred că acolo a fost altceva. Eu tot timpul am întrebat-o: "Te înţelegi cu el? Te respectă?", "Da, da. Mă respectă, mă iubeşte". A zis că îl iubeşte şi că anul viitor, în iunie, urmau să facă nunta. Deja ne-am făcut planuri de sărbători, trebuia să vină acasă şi deja vorbisem să mergem să-şi închirieze rochia de mireasă.

Logodnicul Ioanei, arestat pentru omor

Întreaga comunitate din Ratoath este şocată de cele întâmplate, mai ales că tinerii abia se mutaseră în cartier. "Nu te aştepţi să se întâmple asta la uşa ta. Vezi la ştiri, din când în când, astfel de lucruri, dar nu te aştepţi la aşa ceva. E şocant... un cuplu tânăr", spune o vecină.

Consilier local: Extrem de trist faptul că viaţa unei persoane aşa tinere şi cu mult potenţial, care şi-a început viaţa aici, în Ratoath, s-a sfârșit aşa de abrupt. 

Bărbatul a fost arestat de către autorităţile irlandeze sub acuzaţia de omor.

Unul dintre detectivii care se ocupă de caz a declarat presei că bărbatul le-a spus că îi pare rău şi că această tragedie n-ar fi trebuit să se întâmple. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Anul viitor, urmau să facă nunta". Ioana, românca găsită moartă în Irlanda, a fost ucisă de logodnicul ei. Tânărul și-ar fi omorât iubita în somn