Antena Meniu Search
x

Video Apariţie rară. Soţia lui Kim Jong Un a fost văzută în public pentru prima dată după 5 luni: întâmpinare cu lacrimi şi ropote de aplauze

Soţia lui Kim Jong Un a reapărut în public după o perioadă însemnată în care a stat în umbră. Soţia liderului nord-coreean s-a afişat în public la concertul prilejuit de Anul Nou.

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 17:49

Vezi și

Ri Sol Ju, soţia lui Kim Jong Un, a apărut în public după mai bine de cinci luni în care nu a mai fost văzută. Ri Sol Ju s-a afişat alături de soţul la concertul de Anul Nou, susţinut la Mansudae Art Theatre, în capitala Coreei de Nord. Ultima dată când soţia lui Kim Jung Un a fost văzută în public a fost pe 9 septembrie, anul trecut. Atunci a participat la comemorarea bunicului şi tatălui lui Kim Jong Un, consideraţi a fi părinţii fondatori ai Coreei de Nord.

În imaginile prezentate de AP, se poate observa cum cuplul prezidenţial din Coreea de Nord a fost primit cu aplauze furtunoase şi, pe alocuri, chiar lacrimi, de cei prezenţi la Mansudae Art Theatre. Kim Jong Un şi soţia sa au avut şi o scurtă sesiune foto cu artiştii care au urcat pe scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Apariţie rară. Soţia lui Kim Jong Un a fost văzută în public pentru prima dată după 5 luni: întâmpinare cu lacrimi şi ropote de aplauze