Antena Meniu Search
x

Video Apelul prințului William. Cere încetarea imediată a luptelor din Fâșia Gaza: "Prea mulți oameni au fost uciși"

Război Israel - Hamas. Prinţul William cere încetarea imediată a luptelor din Fâşia Gaza. Declaraţia sa a venit în timpul vizitei la Crucea Roşie Britanică, iar Prinţul de Wales a spus că mult prea mulţi oameni au fost ucişi. A adăugat că există o nevoie disperată pentru ajutoare umanitare în Gaza şi că ostaticii trebuie să fie eliberaţi. Astfel de intervenţii din partea membrilor familiei regale britanice sunt destul de rare pentru a fi evitate potenţiale dezbateri politice.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 08:43

Vezi și

Prinţul de Wales va efectua în această lună vizite care vor "recunoaşte suferinţa umană" provocată de conflictele din Gaza, Israel şi Orientul Mijlociu, anunţă BBC. Vizitele vor aborda, de asemenea, preocupările legate de o creştere a antisemitismului. Prinţul va participa la o întâlnire într-o sinagogă pentru a asculta opiniile unor tineri "susţinători ai luptei împotriva urii şi antisemitismului" din diferite medii.

Vizitele prinţului vor reprezenta o recunoaştere simbolică a suferinţei celor prinşi în violenţă

El şi Catherine, Prinţesa de Wales, au fost "profund îngrijoraţi" de evenimentele din Gaza şi Israel. Deşi nu se vor amesteca în politica acestor conflicte, vizitele prinţului vor reprezenta o recunoaştere simbolică a suferinţei celor prinşi în violenţă. El va asculta opiniile celor care oferă sprijin umanitar în Orientul Mijlociu şi este de aşteptat să audă relatări de primă mână despre presiunea asupra celor care lucrează în Gaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Apelul prințului William. Cere încetarea imediată a luptelor din Fâșia Gaza: "Prea mulți oameni au fost uciși"