Antena Meniu Search
x

Copiii Prințului William și Ducesei Kate au aplaudat efortul medicilor care se luptă cu epidemia de coronavirus (Video)

Prințul William și Ducesa Kate au publicat un videoclip pe Instagram-ul, prezentându-i pe cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, oferind aplauze de mulțumire profesioniștilor din domeniul medical și de urgență.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.03.2020, 23:50

- Matt Porteous via Profimedia

Prințul William și Ducesa Kate au publicat un videoclip pe Instagram-ul, prezentându-i pe cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, oferind aplauze de mulțumire profesioniștilor din domeniul medical și de urgență.

În clip, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis stau unul lângă altul, aplaudând și zâmbind, pentru a-și arăta recunoștința.

"Pentru toți medicii, asistenții medicali, farmaciști, voluntari și alți angajați ai Sistemului Național de Sănătate, care lucrează neobosit pentru a-i ajuta pe cei afectați de #COVID19: Mulțumim!", se arată în mesajul publicat pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul face parte dintr-o campanie de socializare, intitulată "Clap For Our Carers" (n.r. aplaudă pentru cei care ne îngrijesc), în care cetățenii din U.K. își arată recunoștința pentru cei din prima linie a crizei medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Copiii Prințului William și Ducesei Kate au aplaudat efortul medicilor care se luptă cu epidemia de coronavirus (Video)