Antena Meniu Search
x

Video Apropiaţii şi fanii îi aduc un ultim omagiu lui Meat Loaf. Cariera strălucitoare a legendarului artist

Meat Loaf, cântăreţul american care a cucerit întreaga lume cu melodiile sale, s-a stins din viaţă la vârsta de 74 de ani. Legendarul artist, câştigător al premiului Grammy, ne lasă însă o moştenire preţioasă. Hituri precum "I would do anything for love" sau "Bat out of hell" sunt şi vor rămâne printre cele mai cunoscute piese din toate timpurile . Meat Loaf a vândut peste 100 de milioane de albume, încă de la lasarea în lumea muzicii, în 1977. Cauza morţii artistului nu a fost dezvăluită.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 18:47

Vezi și

Rock-ul a fost dragostea lui încă din anii 70. De atunci, Meat Loaf a devenit iubit de generaţii întregi. Mesajele puternice, vocea inconfundabilă şi hiturile lui de succes au ecou chiar şi în zilele noastre.  

Pe reţelele sociale s-au strâns deja zeci de mii de comentarii şi reacţii la vestea tragică. Artistul s-a stins la viaţă de 74 de ani. Familia şi prietenii i-au fost alături în ultimele 24 de ore. Cariera lui muzicală a fost fără cusur. A lansat peste 10 albume, care s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare. În 1994, a câştigat şi un premiu Grammy, pentru cea mai bună interpretare vocală rock. 

Meat Loaf, cântăreţ: Faptul că au cumpărat bilete, au venit la spectacole mele și le-a plăcut ce am făcut eu. Acesta a fost cel mai frumos cadou.

Nici lumea filmului nu i-a fost străină. "Fight Club", "The Rocky Horror Picture Show" și "Wayne's World" sunt doar câteva producţii în care şi-a pus amprenta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Apropiaţii şi fanii îi aduc un ultim omagiu lui Meat Loaf. Cariera strălucitoare a legendarului artist