Antena Meniu Search
x

Show plin de emoţie la Manchester! 50.000 de oameni au cântat împreună cu Ariana Grande şi celelalte nume mari la concertul antiterorism

Au însoţit-o nenumărate alte vedete care au dorit să-şi exprime, astfel, voinţa de a înfrunta terorismul. Evenimentul a avut o semnificaţie şi mai puternică după atentatul de sâmbătă seara din Londra.

Vezi și

Au însoţit-o nenumărate alte vedete care au dorit să-şi exprime, astfel, voinţa de a înfrunta terorismul. Evenimentul a avut o semnificaţie şi mai puternică după atentatul de sâmbătă seara din Londra.

Ariana Grande a fost ovaţionată de 50.000 de oameni la intrarea în scenă. 14.000 de bilete fuseseră rezervate spectatorilor de la concertul precedent, încheiat tragic printr-un atac sinucigaş soldat cu 22 de victime. Dar spectatorii au dovedit că nu se lasă intimidaţi de ameninţarea teroristă.

Tânăra vedetă a fost vizibil emoţionată pe tot parcursul concertului şi a mulţumit de mai multe ori publicului.

Ariana a cântat solo cât şi în duet cu unele din celelalte vedete participante, ca Miley Cyrus, grupul Coldplay sau iubitul său, rapperul Mac Miller. De-a dreptul tulburător a fost, însă, melodia interpretată împreună cu un cor de elevi de la o şcoală din Manchester. Momentul a impresionat până la lacrimi pe cei mai mulţi dintre spectatori.

Emoţia i-a stăpânit şi pe ceilalţi artişti care au urcat pe scenă: Robbie Williams, Pharrell Williams sau Katy Perry. Justin Bieber a fost ovaţionat atunci când a elogiat curajul publicului şi a adăugat că iubirea va ieşi întotdeauna învingătoare.

Iar unul din favoriţii publicului local, Noel Gallagher, fostul lider al grupului Oasis, a urcat şi el pe scenă făcându-le fanilor o mare surpriză.

Crucea Roşie britanică a colectat, pentru victimele atentatului de la Manchester, 10 milioane de lire sterline, din care două milioane doar la concertul de ieri. Concert încheiat printr-un vechi şi celebru hit interpretat, din nou - cu lacrimi în ochi, de Ariana Grande.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Show plin de emoţie la Manchester! 50.000 de oameni au cântat împreună cu Ariana Grande şi celelalte nume mari la concertul antiterorism