Antena Meniu Search
x

Armata rusă ar fi ucis circa 200 de terorişti în urma unui bombardament în Siria

Reprezentanţii armatei ruse au anunţat că au reuşit să ucidă în jur de 200 de terorişti în urma unui bombardament produs în Siria.

de Redactia Observator

la 20.04.2021, 16:14

Siria se pregăteşte pentru alegerile prezidenţiale din luna mai
Avioanele armatei ruse au bombardat o bază presupus teroristă din oraşul sirian Palmira - Hepta
  • Siria se pregăteşte pentru alegerile prezidenţiale din luna mai.

Atacul s-a produs asupra unei baze considerate teroriste şi care era situată în nord-estul oraşului Palmira, localitate situată la circa 215 kilometri de Damasc. Conform news.ro, anunţul atacului a fost făcut chiar de către reprezentanţii Ministerului rus al Apărării, printr-o postare pe internet.

"În urma confirmării de către mai multe surse a localizării ţintelor teroriste, forţele aeriene ruse au efectuat mai multe atacuri aeriene, în urma cărora au fost distruse adăposturi, iar aproximativ 200 de combatanţi au fost ucişi", a fost mesajul transmis de reprezentanţii Ministerului rus al Apărării.

Autorităţile ruse au precizat, în plus, că în timpul atacului au fost distruse "24 de camionete echipate cu mitraliere grele şi aproximativ 500 de kilograme de muniţie şi compuşi în vederea fabricării unor explozivi improvizaţi".

În Siria vor avea loc alegeri prezidenţiale în luna mai

De asemenea, s-a precizat că în cadrul bazei respective teroriştii se antrenau pentru a comite atacuri teroriste pe teritoriul Siriei, dar se şi ocupau cu fabricarea de explozivi.

Nu în ultimul rând s-a anunţat că teroriştii din baza respectivă intenţionau "să comită atacuri teroriste asupra unor clădiri publice cu scopul de a destabiliza situaţia din Siria înainte de alegerile prezidenţiale din luna mai".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Armata rusă ar fi ucis circa 200 de terorişti în urma unui bombardament în Siria