Antena Meniu Search
x

Arta cere sacrificii: Un băiat din România s-a mutat la o familie din Marea Britanie pentru a fi partenerul de dans al unei tinere

De doi ani, Andrei Toader locuieşte sub acelaşi acoperiş cu partenera sa de dans, Mia, din Marea Britanie. Băiatul în vârstă de 14 ani şi-a lăsat în România propria familie, pentru a o ajuta pe fată să aibă un partener de dans pe măsura ei.

De doi ani, Andrei Toader locuieşte sub acelaşi acoperiş cu partenera sa de dans, Mia, din Marea Britanie. Băiatul în vârstă de 14 ani şi-a lăsat în România propria familie, pentru a-i oferi fetei un partener de dans pe măsura ei.

Fiica lui Maxine, Mia, are doar 14 ani şi este deja campioană în cadrul competiţiilor de dans sportiv şi de societate. 

Acum doi ani, ea făcea deja furori în cadrul concursurilor de dans latino, iar pentru mama sa a fost clar că are nevoie de un partener pe măsură.

Cum nu a găsit niciun băiat pe măsura fiicei sale în Marea Britanie, femeia a decis să-şi extindă căutăruile printr-un anunţ postat de Facebook.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp, Maxine a primit un mesaj de la un bărbat din România, care i-a spus că fiul său este deja campion la dans şi ar vrea să fie partenerul Miei. Era doar cu un an mai tânăr decât ea şi corespundea şi ca înălţime.

Femeia nu a stat pe gânduri şi i-a propus băiatului să vină să locuiească cu ea şi cu fiica sa.

În ultimii doi ani, Andrei Toader, care la început era un străin pentru Mia şi mama sa, a locuit sub acelaşi acoperiş cu acestea.

Maxine i-a gătit, l-a îngrijit şi l-a tratat ca pe fratele Miei. La schimb, Andrei a dansat cu ea.

La scurt timp după ce a ajuns în Marea Britanie, băiatul s-a înscris la şcoala Miei.

Cei doi merg împreună la cursuri, îşi fac temele împreună, după care exersează numerele de dans.

În prezent, Mia şi Andrei sunt liderii campionatelor pentru categoria lor de vârsă şi sunt situaţi în topul zece al celor mai buni dansatori din lume, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Spectaculos: Patru femei, membre ale aceleiaşi familii, au slăbit, împreună, 114 kilograme

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Arta cere sacrificii: Un băiat din România s-a mutat la o familie din Marea Britanie pentru a fi partenerul de dans al unei tinere