Antena Meniu Search
x

Asasin român, reţinut în Spania după ce l-a trădat pe cel care comandase crima

Un român asasin plătit a fost reţinut în Spania, după ce a încasat 15.000 de euro de la un fost poliţist spaniol, pentru a comite o crimă, dar în cele din urmă l-a trădat pe cel care comandase crima.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.12.2019, 15:40

Asasinul român urma să colaboreze cu un marocan
Asasinul român va fi cercetat în stare de libertate - El Espanol

Un român asasin plătit a fost reţinut în Spania, după ce a încasat 15.000 de euro de la un fost poliţist spaniol, pentru a comite o crimă, dar în cele din urmă l-a trădat pe cel care comandase crima.

Poliţistul, identificat drept Santos Garcia, a apelat la serviciile românului pentru a scăpa de Jose Manuel Gallego, fostul soţ al nepoatei sale.

Conform El Espanol, Santos şi Jose s-au avut mai mereu la cuţite, iar fostul poliţist abia a aşteptat ca nepoata sa să divorţeze de Jose pentru a acţiona.

Santos a apelat la serviciile asasinului român şi i-a promis 45.000 de euro dacă ultimul scapă de Jose.

Cei doi chiar au pus un plan la cale, românul urmând să acţioneze alături de un marocan, iar cei doi ar fi trebuit să incendieze maşina şi casa lui Jose, pentru a şterge urmele după comiterea crimei.

Românul urma să încaseze 15.000 de euro în avans şi 30.000 de euro după comiterea crimei, iar ulterior banii erau împărţiţi cu marocanul.

Însă după ce a încasat avansul, românul s-a făcut nevăzut. Ba, mai mult, a intrat în legătură cu Jose pentru a-i spune întreaga poveste, în schimbul unei sume de banii.

Cei doi s-au întâlnit la un restaurant, Jose i-a dat românului 3.000 de euro, iar acest a dezvăluit întreaga poveste.

Ce nu ştia însă asasinul român este că Jose avertizase poliţia, care l-a echipat corespunzător astfel încât întreaga poveste să fie înregistrată.

De cum au aflat detalii despre întreaga poveste, oamenii legii au intervenit şi i-au arestat pe român, pe marocan, dar şi pe Santos Garcia.

Cei trei vor fi totuşi judecaţi în stare de libertate, dar au interdicţie de a se apropia la mai puţin de 300 de metri de Jose.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Asasin român, reţinut în Spania după ce l-a trădat pe cel care comandase crima