Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală îşi terminase tura de 12 ore când şi-a găsit maşina prădată de hoţi în parcare. Au furat inclusiv motorul şi farurile

O asistentă medicală care lucrează în departamentul de Urgenţe a povestit despre dezamăgirea şi totodată furia pe care a simţit-o când şi-a găsit maşina distrusă, după ce tocmai îşi terminase tura istovitoare de 12 ore în spital.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.06.2020, 10:53

Tânăra de 24 de ani a terminat Facultatea de Medicină
Demi lucrează ca asistentă medicală în secţia de Urgenţe - Facebook/Demi Murphy
  • Tânăra îşi parcare maşina, Toyota Aygo, în apropiere a spitalului.
  • A povestit pe Facebook întreaga întâmplare.

Demi Murphy, în vârstă de 24 de ani a găsit maşina aproape „dezbrăcată” în partea din faţă, iar geamul din partea şoferului „scos cu totul”.

Asistenta care lucrează la Spitalul Heartlands din Birmingham va trebui să plătească singură pentru daunele provocate maşinii.

Tânăra a numit incidentul „oribil şi descurajant” şi a spus: „Mă simt trădată. Am muncit foarte mult, la fel ca toţi ceilalţi din prima linie care au muncit în pandemie şi aşa sunt răspătită pentru munca mea. Acum nu mai am niciun mijloc de transport şi nicio modalitate de a mă deplasa la muncă pentru a ajuta oameni care au nevoie de mine. Este dezgustător. Sunt devastată.”

Asistenta a povestit că nu este nici primul incident care se întâmplă în zonă, fiind informată de oamenii idn zonă că au mai fost furturi de piese, ori chiar de maşini.

Şi nu e prima oară când chiar ea trece printr-un astfel de incident. În februarie maşina i-a fost furată din faţa unui restaurant din Conventry, însă i-a fost returnată fără niciun prejudiciu cauzat.

Nu ar trebui să se întâmple aşa ceva şi e ruşinos, indiferent că lucrezi în prima linie sau nu, dar să ies din tură după 12 ore de Urgenţe, nu este corect” a mai spus tânăra.

Potrivit Daily Mail poliţia a intrat pe fir şi investighează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O asistentă medicală îşi terminase tura de 12 ore când şi-a găsit maşina prădată de hoţi în parcare. Au furat inclusiv motorul şi farurile