Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală care a mințit că are cancer, pentru a luat bani de la serviciu, a fost condamnată

O asistentă medicală care și-a mințit colegii și prietenii susținând că are cancer, va face închisoare. Tânăra din statul american Ohio s-a dat bolnavă pentru a face rost de bani de la serviciu și din donații.

O asistentă medicală care și-a mințit colegii și prietenii susținând că are cancer, va face închisoare. Tânăra din statul american Ohio s-a dat bolnavă pentru a face rost de bani de la serviciu și din donații.

Tawni Fuller a fost adusă acum în fața justiției, unde și-a auzit verdictul, după ce a câștigat zeci de mii de dolari mințind că are cancer.

Asistenta medicală ajunge după gratii pentru o poveste macabră pe care a inventat-o în 2016. Le-a spus prietenilor, dar și colegilor de la Spitalul Universității de Stat din Ohio că are cancer în fază terminală.

Tânăra de 34 de ani n-a făcut niciun moment chimioterapie, însă și-a jucat rolul de bolnavă grav zilnic,la serviciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asistenta poartă căciulă, susținiând că i-a căzut părul

Închisoare și plata daunelor

Colegii de serviciu au vrut să o ajute pe tânără. Au organizat donații, la fel și prietenii ei. De asemenea, de la serviciu a avut parte de beneficii financiare oferite în caz de boală.

Întreaga farsă a căzut atunci când tânăra și-a anunțat colegii că s-a însănătoșit miraculos. Nu e de mirare că a trezit suspiciune, mai ales că lucra într-un spital. În cele din urmă, ea a recunoscut înșelătoria, dând vina pe depresie, spune ABC6.

Tawni Fuller a fost adusă în fața unui tribunal din Ohio, care a condamnat-o la 2 ani de închisoare. Tânăra trebuie să plătească înapoi și cei peste 45 de mii de dolari primiți ca beneficii de la Spitalul Universității de Stat din Ohio, dar și alți peste 2300 de dolari primiți ca donații de la zeci de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O asistentă medicală care a mințit că are cancer, pentru a luat bani de la serviciu, a fost condamnată