Antena Meniu Search
x

O româncă, asistentă medicală în Austria, a aruncat de mai multe ori cu cuţitul după soţul pacientei pe care o îngrijea

O româncă, asistentă medicală în Austria, a aruncat de mai multe ori cu cuţitul după soţul pacientei pe care o îngrijea. Bătrânul a fost găsit de poliţişti cu mai multe răni în spate şi în cap.

Asistenta are 21 de ani
O româncă, asistentă medicală în Austria, a aruncat de mai multe ori cu cuţitul după soţul pacientei pe care o îngrijea - Facebook

O româncă, asistentă medicală în Austria, a aruncat de mai multe ori cu cuţitul după soţul pacientei pe care o îngrijea. Bătrânul a fost găsit de poliţişti cu mai multe răni în spate şi în cap.

În localitatea Leonding (districtul Linz-Land), o asistentă de 21 de ani, originară din România, a fost arestată sîmbătă de dimineața, fiind învinuită că ar fi atacat cu cuțitul soțul pacientei pe care o îngrijea, în vârstă de 83 de ani. 

Bătrânul avea mai multe tăieturi pe spate și cap și a fost internat la spitalul din Linz. Femeia a fost arestată după ce poliția a urmărit-o un sfert de oră, scrie ziarulromanesc.at.

Din motive necunoscute, în jurul orei 6.30 dimineața, asistenta a aruncat cu un cuțit de bucătărie asupra bărbatului. De câteva ori a reușit să îi provoace tăieturi pe spate și pe cap.

Pe acelaşi subiect

După ce a fost atacat de asistenta ieșită din minți, pensionarul a reușit să o împingă într-o cameră și să o blocheze acolo. Apoi omul a ieșit din casă, s-a deplasat urgent la fiica sa, care locuiește lângă el și a sunat la poliţie.

Acuzata a scăpat și a sărit din casă printr-o fereastră, dar nu a ajuns departe. Polițiștii au reușit să o aresteze pe femeie, după 15 minute, la Linz – Leonding. 

Arma de care s-a folosit românca a fost recuperată, a spus poliția. Motivul faptei este încă neclar

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O româncă, asistentă medicală în Austria, a aruncat de mai multe ori cu cuţitul după soţul pacientei pe care o îngrijea